בדרך להנפקת ישראייר בסוף החודש בבורסת ת״א.
ישראייר גרופ בעלת השליטה בחברה, הודיעה על הגדלת האחזקות שלה בחברת דיזנהאוז -יוניתורס תיירות נכנסת, צפויה להגדיל את האחזקות שלה ל-87% ואילו חברת ניסים סרוסי החזקות בע״מ תרד לסך של -13%.
בתמורה למימוש האופציה, לאחר קיזוז חובות סרוסי כלפי חברת הבת בסך של כ-2 מיליון שקל, חברת הבת תעביר לסרוסי סך כולל של 8 מיליון שקל ב-31.7.22.
עוד חדשות על ישראייר
עוד מציינים בישראייר גרופ לאור ביטול חובת בדיקת PCR, בכניסה לישראל הן לישראלים והן לזרים כאשר זרים גם לא יידרשו בדיקת PCR או אנטיגן טרם עלייתם לטיסות לישראל: ״החברה מעריכה כי יש בהקלה האמורה מטעם משרד הבריאות בכדי להשפיע מהותית על הפעילות המגזרית של חברת הבת, ישראייר תעופה ותיירות , באמצעות חברת דיזנהאוס -יוניתורס תיירות , בתחום התיירות הנכנסת לישראל , וזאת בהמשך למגמה החיובית הניכרת בפעילות חברת הבת והמשך התאושששתה מהשלכות נגיף הקורונה".
