תל אביב 21°c
ניו יורק 23°c
לונדון 14°c
פריז 16°c
ברלין 14°c
אתונה 21°c
לרנקה 22°c
דווחו לנו
אא

בשעה טובה: מנכ"לית חדשה להתאחדות סוכני הנסיעות

טלי לאופר אפשטיין שנבחרה אתמול (רביעי), ע"י וועד ההתאחדות סוכני הנסיעות היא המחליפה של חני סובול בתפקיד המנכ"ל. לאופר אפשטיין היא בתו של מנחם לאופר ז"ל

חני סובול חני סובול

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

  פרסום ראשון: טלי לאופר אפשטיין היא המנכ"לית החדשה של התאחדות סוכני הנסיעות. וועד התאחדות סוכני הנסיעות בחר אתמול (רביעי), בלאופר אפשטיין כמנכ"לית החדשה. לאופר אפשטיין היא בתו של איש התעופה, מנחם לאופר ז"ל, הינה עורכת דין במקצועה, עבדה בעבר בחברה המשפחתית, לאופר תעופה בתור סמנכ"ל מסחר. לאופר תעופה GHI, חברה העוסקת במתן שירותי קרקע לחברות תעופה, נוסדה בשנת 1975 על ידי מנחם לאופר ז"ל.

בוועד ההתאחדות התרשמו מאוד מהופעתה של לאופר אפשטיין, והחליטו כאמור לבחור בה כמחליפה של חני סובול שתצטרך כעת לערוך לה חפיפה במקביל לתפקידה כמנכ"לית דיזנהאויז BTC.

כתבות אחרונות בנושא: חני סובול: "זה לא שנמאס, זו יותר תחושת מיצוי". התאחדות סוכני הנסיעות: סובול OUT. הרשקוביץ' ולאופר מועמדים. מי יהיה מנכ"ל ההתאחדות סוכני הנסיעות?    
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: סוכני נסיעותמבזקיםהתאחדות סוכני הנסיעותחני סובולטלי לאופר אפשטיין

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: