תל אביב 24°c
ניו יורק 26°c
לונדון 14°c
פריז 17°c
ברלין 15°c
אתונה 23°c
לרנקה 23°c
דווחו לנו
אא

לא עוצרת: מניית אל על המשיכה בראלי גם היום (ד׳)

אחרי שסיימה את השנה היוצאת, 2021, בצלילה של 59.3% במנייה, אל על פותחת את השנה החדשה, 2022, בעלייה בבורסה לניירות ערך בתל אביב וגם היום (רביעי), סיימה את יום המסחר בעלה של 2.8%

אל על. צילום: Shutterstock אל על. צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

לאחר שמניית החברה התרסקה בבורסה לניירות ערך בתל אביב בשנת 2021, מניית אל על רשמה ב-5 ימי המסחר הראשונים של 2022 בבורסה זינוק של כ-37.2%. היום, (רביעי), סיימה אל על את יום המסחר בבורסה עם עליה של 2.8%, לאחר שאתמול (שלישי), אל על סיימה את המסחר בעלייה של כ-16.8. מתחילת השבוע, יום ראשון - המניה הוסיפה 8.7% ושלשום, יום שני - הוסיפה עוד כ-5.8%. שווי השוק של אל על זינק אף הוא לסך של 497.520 מיליון שקל.
איסתא גייסה 120 מיליון שקלאיסתא גייסה 120 מיליון שקל
הבורסה לניירות ערך בת"א. צילום: shutterstock לאמון מחדש במניית אל על, שכאמור ירדה לשווי שוק נמוך מאוד בשנה היוצאת, תורמות, בין היתר, העובדה שהמדינה הודיעה על סגירת מתווה הלוואה/מענק כספי לחברה לצד הוספת יעדי טיסה לרשת הנתיבים של החברה, העובדה שרוב מדינות העולם כבר לא מוגדרות אדומות והכוונה להוציא בקרוב מהרשימה את ארה"ב המהווה יעד מספר 1 של אל על. אל על רשמה ב-2021 ירידה של כ-59.3% במניית החברה עם שווי שוק של 362.926 מיליון שקל. את שנת 2020 סיימה בשווי שוק של 825.637 מיליון שקל, משמע בשנה החולפת חברת התעופה רשמה ירידה של 462,711 מיליון שקל בשווי השוק שלה.
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופהמבזקיםאל על

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: