הרכבים החשמליים של זיקר צפויים להגיע לישראל
חברת גיאו מוביליטי, שמייבאת ארצה את מותג הרכב החשמלי ג'ילי, צפויה להתחיל לשווק בישראל את דגמי הרכב החשמלי זיקר. מה צפי ההגעה לארץ, ומה הדגמים שנראה כאן ראשונים?

חברת גיאו מוביליטי (מקבוצת יוניון), שמייבאת ארצה את מותג הרכב החשמלי ג'ילי, צפויה להתחיל לשווק בישראל את דגמי מותג הרכב החשמלי זיקר. מדובר במותג רכב חשמלי חדשני שבבעלות קבוצת ג'ילי העולמית.

אחד מהדגמים שצפויים להגיע לישראל הוא זיקר 001 - רכב בעל הנעה כפולה בהספק כולל של 544 כוחות סוס, שמסוגל להאיץ מ-0 ל-100 קמ"ש תוך 3.8 שניות בלבד. יש לו סוללה בגודל 86-100 קוט"ש, בהתאם לרמת הגימור הנבחרת, וטווח נסיעה עירוני של עד 700 ק"מ.

הדגם השני שצפוי להגיע לארץ הוא זיקר X - הקרוסאובר היוקרתי של זיקר. מדובר בקרוסאובר קטן עם 428 כוחות סוס, בעל יכולת האצה מ-0 ל-100 תוך פחות מ-4 שניות. הוא מגיע עם סוללה בגודל של 66 קוט"ש, וטווח של עד 512 ק"מ בנסיעה עירונית.
רכבי זיקר צפויים להגיע ארצה לקראת הרבעון הרביעי של שנת 2023. מחירים ופרטים נוספים יימסרו בהמשך.
הקליקו כאן למדור הרכב החדש של פספורטניוז
