תל אביב 27°c
ניו יורק 26°c
לונדון 21°c
פריז 22°c
ברלין 20°c
אתונה 22°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

המלונאים: בלאי גבוה במלונות המארחים מפונים

מלונאים מדווחים על נזק ברכוש שנגרם כתוצאה משהייה של מפונים. המלונאים לא באים בטענות למפונים אך מצפים מהמדינה לקבל פיצוי כספי והוזלה בארנונה, חשמל ומים מתעריפי מלונאות לתעריפי דיור

רצועת חוף מלונות תל אביב צילום: shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

מלונאים המארחים במלונותיהם משפחות מפונים, החלו לדווח על רכוש שנהרס ובלאי גבוה מהרגיל. הנזקים שנגרמו נובעים, לטענת המלונאים, בין היתר, מעצם העובדה שהמשפחות המפונות מתייחסות לשהייה במלונות, ובצדק מוחלט מבחינתן, כשהייה בבית ולא בנופש, דבר המגדיל את הבלאי של המלונות הרבה יותר מבלאי שבשגרה.

במלונות מדווחים גם שמשפחות מגיעות למלונות גם עם בעלי החיים שלהם, ולא רק כלבים וחתולים אלא גם תוכים, נחשים וכיו"ב.

המלונאים, המארחים בימים אלה למעלה מ-100 אלף מפונים בבתי מלון שונים ברחבי הארץ, לא באים בטענות כלפי המפונים. מאידך, הם מצפים שהמדינה תעמיד קרן מיוחדת לפיצוי כספי של המלונות ביום שאחרי המלחמה. מצפים שהמדינה תדע לבוא לקראתם בכל מה שקשור לתשלומי ארנונה, חשמל ומים.

מאחר ובתי המלון עברו להיות מלונות דיור, הם מבקשים שהתעריפים יהיו בהתאם כמו לדיור ולא כמו תערפים למלונאות שהם גבוהים בהרבה.

"מהיום הראשון שהתבקשנו, כל המלונאים גילו חזית אחידה וכולם היו מתחת לאלונקה בלי להציב כל תנאים", אומרים גורמים בענף המלונאות. עוד לדבריהם, "חוץ מאלפרד אקירוב, שסירב לקלוט מפונים במלונותיו בירשולים ומשום כך הורחק מחברות בהתאחדות המלונות, כולם התייצבו וקלטו מפונים. על המדינה בהתאם לבוא לקראת המלונאים ולעזור להם. הרי ברור לכולם שהתשלום על המפונים לא מכסה את ההוצאות האמיתיות שישלמלונות".

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: התאחדות המלונותמלחמה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: