איטליה פינת פלורנטין: המסעדה התל אביבית עם הפסטות הכי שוות
ביקרנו במסעדת גליאנו של השף גיא בן שמחון בתל אביב וזה מה שאכלנו שם. בן שמחון: "עבדתי במסעדות מישלן בניו יורק ובפריז ולפני שנה החלטתי לחזור לאווירה התל אביבית"
צילום: ניצן אביטל
"בעברי הייתי הבעלים של מסעדת וילה וי בחד נס רמת הגולן, בנוסף עבדתי אצל מיטב השפים בעולם במסעדות שלושה כוכבי מישלן בניו יורק ובפאריס, אבל לפני שנה החלטתי לחזור לאווירה התל אביבית", כך אומר השף גיא בן שמחון.
ביקרנו במסעדת גליאנו של השף בן שמחון שהחלה את דרכה כמעדניה איטלקית וממש לאחרונה הפכה למסעדה קטנה ואינטימית שבה אפשר ליהנות ממנות חמות וכמובן, ביסים כיפיים של מעדניה לצד יין טוב במחירי בקבוק מעולים.
צילומים: ניצן אביטל
מה עוד אוכלים כאן?
פסטות טריות עם רטבים מיוחדים, מיני משומרים לצד לחם ושמן זית טוב, נקניקים וגבינות, פיצות נפוליטניות עם מלא דברים טובים, ארנצ'יני פריכים ועוד.
חשוב לציין: אין הרבה מקומות ישיבה ואין הזמנת מקומות מראש, הישיבה במקום על בסיס מקום פנוי.
ניצן אביטל
והמחירים?
ניצן אביטל
ניצן אביטל
שעות פעילות המסעדה: בימים ראשון-שישי בין השעות 11:00-22:00.
עוד על מסעדות איטלקיות בתל אביב
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}