תל אביב 28°c
ניו יורק 26°c
לונדון 25°c
פריז 23°c
ברלין 18°c
אתונה 32°c
לרנקה 31°c
דווחו לנו
אא

30 קווים חדשים, 18 מיליון נוסעים: התוכנית הגרנדיוזית של ריינאייר בפולין

אחרי ספרד ואיטליה, ענקית האולטרה-לואוקוסט מסתערת גם על השוק הפולני ומקווה לשיתוף פעולה מצד הממשל החדש: "נכפיל את פעילותנו במדינה"

ריינאייר ריינאייר (צילום: RF123)

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

ריינאייר ממשיכה בתוכנית הפיתוח הגרנדיוזית. ענקית האולטרה-לואוקוסט האירית שהודיעה רק בשבוע שעבר על שני קווים חדשים בספרד ועוד חמישה קווים חדשים מאיטליה, מסתערת גם על פולין.

בעקבות חילופי השלטון במדינה, מנכ"ל החברה מייקל או'לירי אמר כי "ככל שפולין מתקרבת יותר לאיחוד האירופי, כך הכלכל הפולנית תצמח, ואיתה הגידול שלנו במדינה".

על פי תוכנית החברה שהוצגה בוורשה, ריינאייר מתכננת בתקופה של 6 עד 8 השנים הקרובות להכפיל את נפח פעילותה במדינה, שיבוא לידי ביטוי בהוספת לא פחות מ-30 קווים חדשים בין פולין לבין מדינות אחרות באירופה. אם אכן כך יהיה, תגיע החברה בשנים הקרובות ל-300 יעדים.

עוד מעוניינים בריינאייר להגדיל בטווח השנים הקרובות את מספר הנוסעים ב-10% ולהגיע למספר אדיר של 18 מיליון נוסעים בקווים לפולין. נזכיר כי ב-2023 ריינאייר הטיסה 181 מיליון נוסעים וב-2022 כ-160 מיליון.

"הממשל הקודם היה מעוניין לדכא את הצמיחה, היתה התערבות פוליטית גדולה מאוד", אמר א'ולירי לסוכנות הידיעות רויטרס. לדבריו הוא טרם נפגש עם הממשל החדש, אך מקווה לשיתוף פעולה מלא מצדה.

מטוסי ריינאייר בנמל התעופה בפוזנן שבפולין (צילום: SHUTTERSTOCK)מטוסי ריינאייר בנמל התעופה בפוזנן שבפולין (צילום: SHUTTERSTOCK)

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: ריינאיירRyanairלואו-קוסטפוליןורשהמייקל או'לירי

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: