תל אביב 27°c
ניו יורק 26°c
לונדון 21°c
פריז 20°c
ברלין 17°c
אתונה 30°c
לרנקה 28°c
דווחו לנו
אא

בעקבות ביטול הטיסות של איזי ג'ט: מניות אל על וישראייר מזנקות

על רקע ההחלטה של חברת הלואו קוסט, מניות חברות התעופה נסגרו אתמול בעלייה. מניית אל על עלתה ב-3.94% והגיעה כבר לסך של 1.995,809 מיליארד שקל, מניית יישראייר עלתה ב-1.38%

צילום: 123rf צילום: 123rf

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

אתמול (ג׳, 16 באפריל) הודיעה חברת הלואו קוסט איזי ג׳ט על ביטול כל הפעילות בישראל עד לאוקטובר 2024, ומניות חברות התעופה הישראליות הושפעו מיד לאחר מכן.

בעוד בורסת ת"א ננעלה אתמול עם ירידות ומסכים אדומים, מניית אל על סגרה אתמול זינוק של 3.94%, כאשר שווי החברה הגיע כבר לסך של 1.995,809 מיליארד שקל. מתחילת השנה מניית החברה עלתה -41.60%, כאשר מתחילת אפריל היא רשמה ירידה של 2.30%.

מניית ישראייר גרופ סיימה עם עלייה של 1.38% ושווי שוק של 365.698 מיליון שקל. מתחילת השנה המניה ירדה ב-4.60%, מתחילת החודש היא רשמה ירידה של 5.50%.

באותו הנושא וכפי שפרסמנו אתמול, שרת התחבורה מירי רגב קיימה אמש ישיבה מיוחדת עם שלושת מנכ"לי חברות התעופה הישראליות - דינה בן טל מנכ"לית אל על, אורי סירקיס מנכל ישראייר, עוז ברלוביץ מנכ"ל ארקיע, בנוגע לתוספת טיסות על רקע ביטולי הטיסות לישראל וממנה של החברות הזרות ומחירי הטיסות.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מניות חברות תעופהאל עלישראייר גרופ

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: