תל אביב 30°c
ניו יורק 23°c
לונדון 17°c
פריז 19°c
ברלין 18°c
אתונה 35°c
לרנקה 33°c
דווחו לנו
אא

דווקא עכשיו: LOT מכפילה את מספר הטיסות מישראל לפולין ומורידה מחירים

החברה הפולנית תעבור מ-10 טיסות ל-20 טיסות שבועיות בקווים שבין נתב"ג לוורשה ולקרקוב. כל הפרטים וגם מחיר המבצע המיוחד שמתחרה בלואו-קוסט

Boeing 737 MAX 8 של LOT Polish Airlines מטוס LOT (צילום: SHUTTERSTOCK)

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

בימים הלא פשוטים שעוברים על ישראל - חדשות טובות בתחום התעופה. חברת התעופה הפולנית LOT, המיוצגת על ידי אופן סקיי בישראל, מכפילה את מספר הטיסות שתבצע בשבוע בין תל אביב לבין ורשה וקרקוב. החל מ-10 בספטמבר, במקום 10 טיסות שבועיות, החברה תבצע 20 טיסות שבועיות בין ישראל לפולין.

מרבית טיסות החברה מתבצעות בקו שבין נתב"ג לוורשה, שיגדל ל-3 טיסות בימי חול (פחות בסופי שבוע). בנוסף החברה תמשיך לטוס בקו שבין תל אביב לקרקוב 3 פעמים בשבוע.

לרגל הגדלת תדירות הטיסות, חברת LOT גם יוצאת במבצע מחירים מיוחד: 149$ לטיסת הלוך ושוב. מבדיקת פספורטניוז אכן עולה כי ישנם תאריכים רבים באתר החברה המאפשרים הזמנת טיסה במחירים אלה (77$ לטיסת הלוך ועוד 72$ לטיסת החזור).

יצוין כי מדובר במחירים תחרותיים במיוחד, בעיקר מול חברת הלואו-קוסט Wizz Air שמציעה מחירים דומים בתקופה זו של השנה. עם זאת, בניגוד ל-Wizz Air, המחיר ב-LOT כולל טרולי במשקל של עד 8 ק"ג ותיק אישי הנכנס מתחת למושב שלפניכם במטוס. ב-Wizz Air המחיר כולל את התיק האישי בלבד.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: LOTחברות תעופה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: