אייר פראנס מציגה: תפריט חדש ויוקרתי למחלקת לה פרמייר עם השפים המובילים בצרפת
שיתוף פעולה קולינרי מרשים בין עמנואל רנו, השף הנחשב בעל 3 כוכבי מישלן, לבין קלאייר היצלר, הקונדיטורית הטובה ביותר של שנת 2013, מביא למחלקת היוקרה של אייר פראנס תפריט עונתי חדש ומרהיב
כל החדשות והעדכונים בערוץ הטלגרם של PassportNews
חברת התעופה אייר פראנס ממשיכה לשים דגש על חוויית הטיסה היוקרתית ומציגה תפריט חדש למחלקת העסקים היוקרתית של החברה - לה פרמייר.
החל מחודש דצמבר, ייהנו הנוסעים משיתוף פעולה קולינרי יוצא דופן בין השף עמנואל רנו, זוכה שלושה כוכבי מישלן ובעל תואר "הפועל הטוב ביותר בצרפת", לבין הקונדיטורית המוערכת קלאייר היצלר.
זו לא הפעם הראשונה שאייר פראנס יוזמת שיתופי פעולה עם שפים מקומיים מובילים, כך עשתה גם בשנה שעברה וכן בשנת 2022.
נזכיר כי אייר פראנס השעתה את טיסותיה לישראל ועשויה לחדש אותן ב-9 בינואר, 2025.
תפריט בהשראת מטבח סבויארד
עמנואל רנו, הידוע בחיבורו לטבע ולשימוש במרכיבים עונתיים, יצר את כל המנות הראשונות והעיקריות בתפריט החדש. בין המנות: סופלה גבינת בופור, קרם פטריות עם כמהין וכבד אווז בליווי סלט שורש סלספי, אוכמניות וצ'אטני בצל. לצד אלה, מציג התפריט שמונה מנות עיקריות המשלבות אלמנטים מהמטבח הסבויארד, כמו פולנטה עם פטריות יער, תרד וגבינת הרים או קנלוני צדפות ברוטב שמנת לימוני וירקות שורש.
הקינוחים של קלאייר היצלר
לראשונה, מופקד תפריט הקינוחים של מחלקת לה פרמייר בידי קלאייר היצלר, שנבחרה לקונדיטורית השנה בשנת 2013 על ידי מדריך גו-מיו.
היצלר יצרה מבחר קינוחים ייחודיים המשלבים טעמים צרפתיים עונתיים. בין הקינוחים: "ענן שוקולד משולש" עם בסיס פריך ומוס שוקולד כהה, ו"קסטניה" המשלב ערמונים מארדש עם קלמנטינות מקורסיקה.
מחלקת לה פרמייר זמינה בחורף הקרוב בטיסות מפריז-שארל דה גול ליעדים מובילים, בהם אביג'אן, דובאי, לוס אנג'לס, מיאמי, ניו יורק, סן פרנסיסקו, וושינגטון, סאו פאולו, סינגפור וטוקיו.
מחלקת ״לה פרמייר״ של אייר פראנס זמינה בטיסות מסוימות מפריז אל לוס אנג'לס, מיאמי, ניו יורק-JFK, סן פרנסיסקו, וושינגטון הבירה, מקסיקו סיטי (מקסיקו), אביג'אן (חוף השנהב), יוהנסבורג (דרום אפריקה), דובאי (איחוד האמירויות הערביות) וסאו פאולו (ברזיל).