תל אביב 24°c
ניו יורק 26°c
לונדון 14°c
פריז 17°c
ברלין 15°c
אתונה 23°c
לרנקה 23°c
דווחו לנו
אא

רגע לפני חזרתה לישראל: זו החברה שנבחרה לטובה ביותר בארה"ב

המגזין הנחשב Wall Street Journal הכתיר את חברת התעופה האמריקאית שתשוב לישראל באפריל, בתואר "הטובה בעולם", שנה רביעית ברציפות. ומי הגיעה למקום האחרון?

דלתא (צילום: DELTA) דלתא (צילום: DELTA)

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

דלתא אייר ליינס היא חברת התעופה הטובה ביותר בארצות הברית. כך עולה מהמדד השנתי שפרסם השבוע המגזין הנחשב Wall Street Journal.

זו השנה הרביעית ברציפות שדלתא מגיעה למקום הראשון, וב-WSJ מציינים כי דלתא בלטה כמעט בכל קטגוריה. החברה עמדה במקום הראשון בהגעת טיסותיה בזמן ובכמה שפחות אירועים ששיבשו את הפעילות. דלתא הגיעה למקום השני במספר הטיסות שבוטלו.

למקום השני ברשימה הגיעה חברת סאות'ווסט איירלייס ולשלישי אלסקה איירליינס. אל המקום האחרון מבין כלל החברות שנבדקו בארצות הברית הגיעה Frontier. בין היתר, אומרים ב-WSJ, החברה זכתה לציון נמוך במיוחד בשל עלויות משלוח הכבודה.

נזכיר כי דלתא הודיעה אתמול (23.1) רשמית על חזרתה לפעילות בקו תל אביב-ניו יורק ב-1 באפריל.

צילום: SHUTTERSTOCKצילום: SHUTTERSTOCK

ג'ון לאוטר, מנהל התפעול של דלתא: "הכבוד הזה הוא שיקוף של המסירות של אנשינו לספק שירות בטוח ואמין ולספק חווית פרימיום ללקוחותינו. פרס הוא אף פעם לא קו הסיום. יש לנו תוכניות גדולות עוד יותר ל-2025 ואילך".

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: דלתא אייר ליינסחברות התעופה הכי טובות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: