תל אביב 13°c
ניו יורק 6°c
לונדון 4°c
פריז 4°c
ברלין 6°c
אתונה 12°c
לרנקה 15°c
אא

"אם לא המלחמה, היינו בתור הזהב של המסעדנות הישראלית": האזינו לפודקאסט של Passportnews

אוסנת גואטה, כתבת הקולינריה של פספורטניוז, מגיעה לפודקאסט ומספרת על השינוי הדרמטי שעבר ענף המסעדנות בזמן המלחמה, על הלקוח הישראלי ועל המשך הצלחת השפים כחול-לבן בעולם

צילום: בנוביץ' תקשורת צילום: בנוביץ' תקשורת

פודקאסט התעופה והתיירות של Passportnews לוקח השבוע פסק זמן מאנשי התיירות לטובת הקולינריה של ישראל.

השבוע אנחנו מארחים את אוסנת גואטה, כתבת הקולינריה של פספורטניוז לשיחה על אחד הענפים המורכבים שסבל רבות במהלך המלחמה.

בואו איתנו כדי לצלול אל אחורי הקלעים של תעשיית המסעדנות הפורחת, ועל המשבר שאחרי כמעט שנה וחצי של מלחמה מתחיל גם לייצר הזדמנויות.

האזינו לפודקאסט עם אוסנת גואטה ב-Spotify

האזינו לכל הפודקאסטים של פספורטניוז

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: פספורט קולינרימסעדות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: