"אם לא המלחמה, היינו בתור הזהב של המסעדנות הישראלית": האזינו לפודקאסט של Passportnews
אוסנת גואטה, כתבת הקולינריה של פספורטניוז, מגיעה לפודקאסט ומספרת על השינוי הדרמטי שעבר ענף המסעדנות בזמן המלחמה, על הלקוח הישראלי ועל המשך הצלחת השפים כחול-לבן בעולם

פודקאסט התעופה והתיירות של Passportnews לוקח השבוע פסק זמן מאנשי התיירות לטובת הקולינריה של ישראל.
השבוע אנחנו מארחים את אוסנת גואטה, כתבת הקולינריה של פספורטניוז לשיחה על אחד הענפים המורכבים שסבל רבות במהלך המלחמה.
בואו איתנו כדי לצלול אל אחורי הקלעים של תעשיית המסעדנות הפורחת, ועל המשבר שאחרי כמעט שנה וחצי של מלחמה מתחיל גם לייצר הזדמנויות.