מי אמר ביטולים? הקווים החדשים שייפתחו הקיץ מישראל
לצד חברות התעופה שמבטלות קווים, חברות ישראליות ואחרות מרחיבות את היצע הטיסות ליעדים שונים. הנה כמה מהקווים החדשים שייפתחו בקרוב וגם: תגבורים לקווים הקיימים
צילום: SHUTTERSTOCK חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
רגע לפני עונת הקיץ, חברות תעופה זרות רבות לא מחדשות עדיין את הקווים לישראל, וחברות ישראליות ואחרות נכנסות לנעליהן ומשיקות קווים חדשים שמאפשרים, גם אם לא בתדירויות שהיכרנו בעבר, הגעה נוחה ליעדים רבים.
הנה כמה מהקווים המרכזיים שנפתחים, וכמה מהיעדים שאליהם יתוגברו הטיסות בעונה הקרובה.
ארקיע תחל לטוס למספר יעדים חדשים עבורה בקרוב. החל מיולי, תפעיל החברה קו סדיר למילאנו (MXP) שלוש פעמים בשבוע - בימים שני, רביעי ושבת. בנוסף, תושק טיסה שבועית לבאזל (BSL) בימי רביעי. מוקדם יותר החודש הודיעה ארקיע גם על פתיחת קו שבועי לסיישל החל מ-20 ביוני וכן על פתיחתו של קו לז'נבה, החל מ-7 ביולי, פעמיים בשבוע בימים שני ורביעי.
איי סיישל. צילום: SHUTTERSTOCKחברת Overseas משיקה ממש היום (29.5) קו חדש וישיר לברטיסלבה שיפעל עד אוקטובר ויחבר בין ישראל לעיר.
אל על מתגברת את הקו לאתונה בשלוש טיסות נוספות בימים ראשון, רביעי וחמישי החל מ-15 ביוני ועד סוף יולי.
צילום: עמית קוטלרסאן דור מבית אל על מתגברת את הקו לאלבניה בעקבות הביקוש הגבוה ותבצע שתי טיסות נוספות בשבוע ליעד. בסך הכל מדובר ב-5 טיסות שבועיות בימים ראשון, שני, רביעי, חמישי ושישי.
צילום: Shutterstockחברת התעופה הקפריסאית TUS הודיעה ממש הבוקר על פתיחה של קו חדש בין תל אביב לבין רומא, החל מ-22 ביוני. החברה תבצע 4 טיסות שבועיות בקו.
רומא, איטליה. צילום: Shutterstockבנוסף הודיעה החברה על תגבור משמעותי של הטיסות לפאפוס, נמל התעופה בו חברות ישראליות לא מורשות לנחות, לשם היא תבצע 2 טיסות יומיות בחלק מימי השבוע. בימים אחרים תבצע טיסה יומית.
חברת השטיח המעופף השיקה החודש את הקו להרקליון שבכרתים, באמצעות מטוסי Corendon. החברה מבצעת באמצעות המטוסים טיסות יומיות ליעדים השונים ביוון, ביניהם רודוס וכאמור כרתים, וכן ליעדים נוספים.
צילום: SHUTTERSTOCK




