תל אביב 26°c
ניו יורק 23°c
לונדון 15°c
פריז 17°c
ברלין 15°c
אתונה 27°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

קפריסין: נעצר חשוד בקשרים עם גורמי טרור

החשוד שפרטים עליו לא נמסרו, נעצר בתום מעקב מודיעיני ל-8 ימים, לאחר שהובא בפני שופט. במדינה הודיעו לאחרונה על העלאת כוננות מחשש לניסיונות פיגוע; מתחילת השנה נאסר על חברות תעופה ישראליות לנחות בפאפוס "משיקולי ביטחון"

צילום: SHUTTERSTOCK צילום: SHUTTERSTOCK

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

החשש מפני פעילות ארגוני טרור מגיע גם לאי השכן.

משטרת קפריסין הודיעה הבוקר (21.6.25) כי עצרה אדם שעל פי החשד קשור לעבירות טרור.

לא נמסרו פרטים מזהים אודותיו, אך נאמר כי הוא הובא הבוקר בפני שופט והוצא נגדו צו מעצר ל-8 ימים.

בפירוט צו המעצר נכתב מעט יותר בפירוט על עבירות הקשורות, בין היתר, לטרור וריגול. במשטרת קפריסין אומרים כי לא ימסרו פרטים נוספים גם בהמשך, וכי עבודות החקירה נמשכות.

בשבוע האחרון פורסמו באי השכן ידיעות לפיהן קפריסין מגבירה את האבטחה במוקדים שונים ברחבי המדינה מחשש לפעילויות טרור וניסיונות פיגוע, על רקע המלחמה של ישראל מול איראן.

בתוך כך, יש להזכיר כי לקפריסין אין אזהרת מסע כלל ועל פי הנחיות המועצה לביטחון לאומי, "יש לנקוט באמצעי זהירות רגילים".

עם זאת, כזכור, גורמי ביטחון ישראלים אסרו השנה על טיסות של חברות ישראליות לנחות בנמל התעופה של פאפוס. השב"כ הודיע על "ריכוז טיסות", כלומר על אישור נחיתה לחברות הישראליות אך ורק בנמל התעופה בלרנקה. בהודעה העמומה שיצאה בתחילת השנה נאמר: "בשל שיקולי ביטחון כל הטיסות הישראליות לקפריסין ינחתו בלרנקה".

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קפריסיןמשטרהטרורמלחמה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: