בגלל מזג האוויר הקיצוני: הוארך מצב החירום בניו יורק
כוחות החירום בעיר ניו יורק נשארים בכוננות שיא להצפות: "הימנעו מנסיעות מיותרות, אפשרו לצוותי החירום לפעול". צפי לעיכובים בשלושת נמלי התעופה הגדולים באזור
צילום: SHUTTERSTOCK מצב החירום בניו יורק וכוננות השיא של כוחות הביטחון המקומיים נמשכת גם היום (1.8) עם היתכנות לגשמים עזים ולהצפות ברחבי העיר ניו יורק.
האזהרה החמורה נוגעת בעיקר לגשמים עזים שעלולים לרדת באופן נקודתי, עוצמתי ובזמן קצר מאוד, מה שעלול להביא להצפות. האזהרה החמורה צפויה להסתיים בשעות היום, אלא אם יתרחשו אירועי מזג אוויר קיצוניים מעבר למצופה.
במוקדי החירום של ניו יורק לא מדווחים על כבישים סגורים, אך מעדכנים כי צפויים עיכובים בשלושת נמלי התעופה הגדולים של העיר - JFK, לה גווארדיה וניוארק, בשל הגשמים העוצמתיים והחשש מהצפות.
ברשות החשמל האמריקאית מדווחים על תקלות באספקת החשמל לכ-1,500 איש, בעיקר בברוקלין ובקווינס. רוב המקרים בשל קריסת עצים על קווי מתח גבוה.
אזהרת מזג האוויר החמורה החלה כבר אתמול, וכאמור אם לא יהיו אירועים חריגים, לא צפויה להימשך אל תוך סוף השבוע.
החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
גם לפני שבועיים נרשמו בעיר גשמים עזים שגרמו להצפות, בין היתר במערכת ה-SUBWAY, הרכבת התת קרקעית של העיר שהושבתה לחלוטין ליום שלם בגלל המים הרבים שהצטברו בתעלות ושהיה צורך לנקז מתוכן.






