גם היום: גן החיות התנ"כי בירושלים נותר סגור בעקבות הרג העובד
גן החיות שבו נהרג העובד אוריאל נורי ז"ל ביום שישי האחרון לאחר שהותקף על ידי נמר, נותר סגור בעקבות המקרה הטראגי. טרם ברור האם ייפתח למבקרים מחר
צילום: Shutterstock ההלם בגן החיות התנ"כי הותיר את המקום סגור גם היום. גן החיות הודיע באתר האינטרנט שלו כי הוא " סגור למבקרים עד יום שני 4.8 כולל, בשל האירוע שהתרחש ביום שישי האחרון".
בתחילה תוכנן לסגור את הגן רק עד אתמול, יום ראשון, אך בשל ט' באב ובשל האירוע הטראגי שהתרחש, הגן שנסגר לא ייפתח למבקרים גם היום, למרות שיאו של החופש הגדול הנחשב לתקופה מבוקשת במקום.
החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
כזכור, ביום שישי בבוקר נהרג עובד הגן אוריאל נורי ז"ל, לאחר שהותקף על ידי נמר. נורי היה מהוותיקים והאהובים בגן החיות, התמחה בטיפול בחיות הטרף והיה פעיל מאוד ברשתות החברתיות של גן החיות התנ"כי.
על פי פרסומים בתקשורת, לאחר האירוע הקשה, משפחתו של נורי ז"ל פנתה לגן החיות וביקשה שלא לפגוע בנמר, אלא להשאירו בתצוגה.
כאמור, גן החיות לא ייפתח היום, 4 באוגוסט, וטרם ברור האם יחזור לפעילות מחר.





