שיתוף הפעולה ממריא: הפועל תל אביב וארקיע חתמו על הסכם חסות חדש וטיסות ביורוליג
מועדון הכדורסל וחברת התעופה חתמו על הסכם חסות נרחב לקראת עונת 2025/26, עונת הבכורה ההיסטורית של האדומים ביורוליג
צילום: דוברות הפועל תל אביב חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
מועדון הכדורסל הפועל IBI תל אביב וחברת ארקיע מעמיקים את השותפות, שהחלה בעונה החולפת במשחקי היורוקאפ ומודיעים על חתימת הסכם חדש ונרחב לקראת העונה הקרובה, עונת 2025/26.
במסגרת ההסכם, ארקיע תשמש כמטיסה הרשמית של המועדון ותטיס במטוס אדום את שחקני ואנשי הקבוצה אל המשחקים השונים ביורוליג ובליגת WINNER. בנוסף, ובמסגרת ההסכם, ארקיע תפעיל שלוש טיסות סדירות הלוך ושוב בין תל אביב לסופיה בכל שבוע (בימים שני, רביעי ושישי החל מחודש אוקטובר).
ההסכם שנחתם בין הצדדים כולל גם הענקת חסות לקבוצה. כחלק מהסכם החסות, לוגו ארקיע יופיע על גב גופיות השחקנים במהלך משחקי הליגה הישראלית.
צילום: דוברות הפועל תל אביבמנכ"ל ׳ארקיע׳, עוז ברלוביץ: "השותפות עם הפועל תל אביב היא חלק מהאסטרטגיה של החברה, המשקפת את המחויבות ארוכת השנים שלנו לקהילה, לספורט הישראלי ולמצוינות על המגרש ומחוצה לו. אני רוצה להודות למנכ״ל מועדון הפועל IBI תל אביב, צחי רייכנשטיין, על שיתוף הפעולה ההדוק. אנו גאים להמשיך את שיתוף הפעולה ולתמוך בקבוצה בדרך להישגים חדשים".
מנכ"ל הפועל IBI תל אביב, צחי רייכנשטיין: "אנו שמחים להמשיך את שיתוף הפעולה, וגאים להעמיק את השותפות עם חברת ארקיע. ברצוננו להודות להנהלת ארקיע על האמון, התמיכה והמחויבות למועדון - מדובר במהלך אסטרטגי שמשלב בין ערכים משותפים של מצוינות, מחויבות וחתירה להישגים. ברצוני להודות באופן אישי למנכ״ל ארקיע, עוז ברלוביץ, למנהל הפעילות צחי וייס, ולבעלים אבי נקש, על שותפות אמת, מעורבות ומחויבות לכל אורך הדרך. תודה גם לבעלי הפועל IBI תל אביב, עופר ינאי, ולדירקטור שמעון אמסלם על התמיכה והליווי האישי שהובילו להשלמת העסקה".
צילום: דוברות הפועל תל אביב




