תל אביב 34°c
ניו יורק 22°c
לונדון 21°c
פריז 23°c
ברלין 21°c
אתונה 36°c
לרנקה 33°c
דווחו לנו
אא

מקורקעים: טיסות Air Canada לא ימריאו גם היום

חברת התעופה הקנדית מעדכנת כי בשל הנחייה שלא ניתנה לעובדי החברה על ידי איגוד עובדי הציבור במדינה לשוב לעבודה, החברה לא תשוב לטוס לפחות עד שעות אחר הצהריים שם. טיסות של יותר מחצי מיליון נוסעים בוטלו

צילום: AIR CANADA צילום: AIR CANADA

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

המשבר בין אייר קנדה לדיילי החברה הולך ומחריף. חברת התעופה הקנדית הודיעה היום (19.8.25) כי טיסות החברה ימשיכו להיות מושעות לפחות עד השעה 16:00, שעון מזרח ארה"ב, כלומר עד 23:00 הלילה, שעון ישראל.

על פי הודעת החברה הסיבה להמשך ההשעיה היא אי-מתן הנחיה מצד איגוד עובדי הציבור הקנדי (CUPE) לדיילי האוויר לחדש את ביצוע תפקידם - הנחיה שכן ניתנה על ידי מועצת יחסי התעשייה הקנדית (CIRB). ה-CIRB הורה לדיילים כאמור "לחדש את עבודתם באופן מיידי".

נוסעים שטיסותיהם בוטלו קיבלו הודעה על כך ומוצעות להם חלופות הכוללות החזר כספי מלא, זיכוי לנסיעות עתידיות או הזמנה מחדש בחברת תעופה אחרת. אלו שטיסותיהם בוטלו נתבקשו לא להגיע לנמל התעופה, אלא אם כן יש להם הזמנה מאושרת לטיסה על ידי חברת תעופה אחרת.

בחברה מזכירים פעם נוספת כי טיסות אייר קנדה אקספרס המופעלות על ידי JAZZ או PAL ממשיכות לפעול כרגיל.

כזכור, כבר מיום שישי (16.8) משביתים כ-10,000 דיילי החברה את אייר קנדה באמצעות ארגון הדיילים, במחאה על תנאי העסקתם. כפי שפרסמנו אתמול, ההערכות הן כי כחצי מיליון נוסעים נפגעו עד עתה מהשביתה, והימשכותה כיום תפגע אף במספר גדול עוד יותר.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: אייר קנדהשביתה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: