זה הזמן לאפריקה: flydubai מרחיבה את פעילותה במדינה האקזוטית
חברת התעופה מאיחוד האמירויות פותח קו חדש לניירובי, בירת קניה, ומתגברת את התדירויות בפעילותה למומבסה. בסך הכל מפעילה החברה קווים ל-12 יעדים ביבשת
צילום: flydubai חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
חברת התעופה flydubai שבסיסה בדובאי, מרחיבה את נוכחותה במזרח אפריקה עם פתיחת קו חדש לניירובי (NBO) שבקניה החל מ-15 באוקטובר 2025. הטיסות יפעלו מטרמינל 3 בנמל התעופה הבינלאומי של דובאי (DXB), בתדירות של ארבע טיסות שבועיות.
בנוסף לשירות החדש לבירה ניירובי, flydubai תרחיב את פעילות הקו למומבסה ותעבור לטיסה יומית החל מה-1 באוקטובר 2025, מה שיביא את סך הטיסות השבועיות של החברה לקניה ל-11.
Fly Dubai. צילום: Shutterstock בתגובה להודעה, אמר גאיית' אל גאיית', מנכ"ל flydubai: "קניה היא שוק חשוב עבורנו, ואנו שמחים לחזק את פעילותנו עם הוספת הקו לניירובי והגברת התדירויות למומבסה. טיסות אלה מדגישות את החשיבות של חיבור קניה למרכז התעופה העולמי של דובאי, שיפור הגישה לסחר, נסיעות ותיירות בין שתי המדינות שלנו. אנו מחויבים למלא את חלקנו בתמיכה בקשרים הכלכליים והתרבותיים בין איחוד האמירויות לבין אפריקה".
בסך הכל טסה flydubai ל-12 יעדים באפריקה: אלכסנדריה, אדיס אבבה, אנטבה, מומבסה, זנזיבר ועוד.
הטיסות לניירובי (NBO) יפעלו בימי ראשון, שני, רביעי ושישי מטרמינל 3 בדובאי אינטרנשיונל (DXB) החל מ-15 באוקטובר 2025. מחירי טיסה הלוך ושוב במחלקת עסקים מ-DXB ל-NBO מתחילים מ-4,500 דירהם ומחירי טיסה במחלקת תיירים לייט מתחילים מ-1,700 דירהם. מחירי טיסה הלוך ושוב במחלקת עסקים מ-NBO ל-DXB מתחילים מ-2,000 דולר אמריקאי ומחירי טיסה במחלקת תיירים לייט מתחילים מ-500 דולר אמריקאי.






