תל אביב 34°c
ניו יורק 22°c
לונדון 21°c
פריז 23°c
ברלין 21°c
אתונה 36°c
לרנקה 33°c
דווחו לנו
אא

קאמבק ענק: אחרי יותר משנתיים של היעדרות - אמריקן איירליינס חוזרת לישראל

ענקית התעופה האמריקאית שנעדרה משמי ישראל מתחילת המלחמה תחזור להפעיל טיסות יומיות לתל אביב החל מסוף מרץ 2026. החברה צפויה להציב בקו את מטוס הבואינג 777-200. בקיץ 2026: שש חברות יתמודדו על הקו הישיר מתל אביב לניו יורק

מטוס בואינג 777 רחב גוף של אמריקן איירליינס מטוס בואינג 777 רחב גוף של אמריקן איירליינס. צילום: Abdul N Quraishi - Abs / Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברת התעופה הגדולה בעולם חוזרת לטוס לישראל אחרי יותר משנתיים.

לאחר היעדרות מאז אוקטובר 2023, אמריקן איירליינס חוזרת להפעיל את קו ניו יורק (JFK) - תל אביב החל מיום שבת, ה-28.3.2026. הטיסה הראשונה מתל אביב לניו יורק תמריא ב-31.3.26.

מדובר במהלך שמביא עמו בשורה משמעותית לנוסעים מישראל לארצות הברית, וצפוי להגביר את רמת התחרות בקווים לצפון אמריקה בקיץ הבא, עם הצטרפות ענקית התעופה ל-Delta Air lines ו-United שחידשו לא מכבר את טיסותיהן לישראל, לצד החברות הישראליות.

הקו יפעל בתדירות יומית, באמצעות מטוסי בואינג 777-200 רחבי גוף, בתצורת שלוש מחלקות - עסקים, פרימיום אקונומי ותיירים. הטיסות מניו יורק (JFK) לתל אביב ייצאו ב-23:25 ויינחתו ב-17:00 למחרת. הטיסות מתל אביב ייצאו ב-00:35 וינחתו בניו יורק ב-05:25. מכירת הכרטיסים תחל ב-27 באוקטובר.

מטוס בואינג 777 רחב גוף של אמריקן איירליינס. צילום: American Airlinesמטוס בואינג 777 רחב גוף של אמריקן איירליינס. צילום: American Airlines

ה‑Boeing 777‑200 של אמריקן איירליינס שיפעל בקו, כולל 273 מושבים בשלוש מחלקות שירות כאמור: מחלקת עסקים עם 35 מושבים הנפתחים למיטה שטוחה בפריסה של 1‑2‑1, מחלקת פרימיום אקונומי עם 24 מושבים בעלי מרווח רגליים מוגדל ונוחות משופרת, ומחלקת תיירים הכוללת 212 מושבים.

בכל המחלקות ניתן למצוא צגי מולטימדיה אישיים, חיבורי חשמל ו‑WiFi, מה שהופך אותו לנוח במיוחד לטיסות טרנסאטלנטיות.

מושבי מחלקת העסקים של אמריקן איירליינס במטוסי 777. צילום: American Airlinesמושבי מחלקת העסקים של אמריקן איירליינס במטוסי 777. צילום: American Airlines

התחרות מגיעה לשיא

במקביל, בקיץ 2026 צפויה התחרות על הקו לניו יורק להתחמם: יונייטד איירליינס הודיעה לפני כשבועיים כי תרחיב את פעילותה עם טיסה יומית נוספת בין נתב״ג לניוארק, מהלך שיציב אותה עם שלוש טיסות יומיות בקו.

כפי שפרסמנו, גם ישראייר צפויה להפעיל טיסה יומית בקו החל מלוח טיסות הקיץ, זאת לאחר שקיבלה רישיון לטוס לניו יורק, ומצטרפת לארקיע שבחודש פברואר השנה החלה לטוס בקו, הנחשב גם לאחד מקווי הדגל של אל על.

עם ההצטרפות הצפויה של אמריקן איירליינס, מסתמן כי שוק הטיסות מישראל לניו יורק יהפוך צפוף ותחרותי מתמיד.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: אמריקן איירליינס

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: