"נגיע השנה ל-1.4 מיליון תיירים בישראל, אנחנו בהתאוששות"
עם סיום יריד WTM בלונדון, אומר מנכ"ל משרד התיירות מיכאל יצחקוב בריאיון ל-PassportNews: "ראינו את התנועה בביתן הישראלי, אנחנו במגמת התאוששות וכל תייר שנביא הוא השגריר הכי טוב שנוכל לקבל. נעזור ליזמים לזרז בניית בתי מלון - כי אכפת לנו שייבנו בתי מלון בישראל". צפו בראיון
מיכאל יצחקוב. צילום: עמית קוטלר חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
"הסיבה להגעה שלנו ליריד WTM היא כפולה", אומר מיכאל יצחקוב, מנכ"ל משרד התיירות הטרי עדיין (4 חודשים בתפקיד) בתום יריד התיירות שנערך השבוע בלונדון. "הגענו לקדם את התיירות, אבל גם לתמוך בקהילה היהודית הגיבורה שעמדה בגבורה בגל האנטישמי שפרץ כאן במדינה".
יצחקוב אומר "אנחנו רואים התאוששות. עברנו את המיליון תיירים, מקווים שנגיע ל-1.3 או 1.4 מיליון תיירים השנה. זה עדיין לא מה שאנחנו מצפים מעצמנו אבל בתקופות מלחמה אנחנו בונים ומתרגזים בתשתיות. 17 מלונות חדשים ייפתחו השנה".
בין הפעולות המרכזיות של יצחקוב במשרד, תחת השר חיים כץ, היא יחידת מגדלור, המסייעת ליזמים מול הביורוקרטיה הישראלית. "אנחנו לא יכולים לטפל במקום היזם בביורוקרטיה, אבל אנחנו יכולים לבוא איתו. אכפת לנו שייבנו מלונות. אני מניח שאם היחידה תעבוד כמו שצריך, נוכל לקצר את משך בניית המלונות בישראל לפחות בשנתיים".
צפו בראיון המלא בראש הכתבה.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}






