משחק הצלחות: SWISS מחליפה בין זוגות השפים במחלקה הראשונה ומחלקת עסקים
חילופי תפקידים ייחודיים במטבחי האוויר של SWISS: זוגות השפים שמייצגים את האזורים השונים של שווייץ יעברו בין המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים, במסגרת ריענון התוכנית הקולינריה הבינלאומית של החברה
שקדי בקר עם כוכב אניס, מיץ וג'ל קסיס, כופתאות לחם, סלק וכרוב אדום. צילום: SWISS חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
SWISS מבצעת ב-3 בדצמבר 2025 ריענון מפתיע בתוכנית הקולינרית המובילה שלה, SWISS Taste of Switzerland.
כחלק מהמהדורה המיוחדת שמתקיימת מאז ספטמבר, זוגות השפים המייצגים את כל ארבעת אזורי השפה של שווייץ יחליפו כעת בין מחלקות השירות במטוסי החברה.
במסגרת השינוי, טניה גרנדיץ (Tanja Grandits) מהמסעדה Stucki בבאזל ולורנצו אלבריצ'י (Lorenco Albrici) מה-Locanda Orico בבלינצונה יעברו להגיש תפריטים לנוסעי המחלקה הראשונה.
השפית Tanja Grandits. צילום: SWISSבמקביל, אוליבר ז'אן (Oliver Jean) מ-L’Atelier Robuchon שבמלון The Woodward בז'נבה יחד עם השפים מבית Badrutt’s Palace בסנט מוריץ יעברו להוביל את תפריט מחלקת העסקים.
ארבעת השפים ימשיכו להגיש את מנותיהם בטיסות ארוכות-הטווח היוצאות מציריך ומז'נבה בשלושת החודשים הקרובים.
בתוכנית הקולינרית הנוכחית SWISS משלבת את טעמיהן של ארבעת אזורי שווייץ, לרגל השקת חוויית הטיסה החדשה SWISS Senses. נוסעי המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים נהנים ממנות שפותחו במיוחד עבור החברה על ידי כמה מהשפים המוערכים במדינה.
השף Lorenco Albrici. צילום: SWISSבמחלקה הראשונה יוגשו מנות פתיחה כמו טרטר הליבוט או מרק דלעת, ומנות עיקריות כגון חזה עוף עם רוטב כמהין בליווי סלסת לימון. הקינוחים כוללים מוס פסיפלורה או אננס.
במחלקת העסקים יוגשו מנות ראשונות כמו פורל מעושן עם סלט וולדורף, לצד עיקריות כמו חזה עוף אלפשטיין עם רוטב מורל או פילה שפור עם למון גראס. בקינוחים: עוגת שוקולד של Palace או טירמיסו קפה אינדונזי.
פילה סלמון. צילום: SWISSגם מחלקת Premium Economy נהנית מהשפעה שווייצרית, עם תפריט תלת-מגשי הכולל שניצל בסגנון ציריך ברוטב שמנת ורושטי, מבחר גבינות אזוריות ועוגת אגוזי אנגדין לקינוח.
תוכנית Taste of Switzerland פועלת כבר 23 שנה בשיתוף GateGourmet, המבטיחה שמנות השפים יוגשו בטיסה ברמה הגבוהה ביותר. בכל שלושה חודשים מצטרף שף חדש שמביא עמו את טעמי אזור מגוריו - כולל יינות וגבינות תואמות.
השף Oliver Jean. צילום: SWISS
פורל מעושן עם סלט וולדורף, ענבים ואגוזי מלך קלויים. צילום: SWISS







