ארקיע משיקה קו ישיר למינסק בירת באלרוס
חברת התעופה הישראלית משיקה קו ישיר למינסק, בירת בלארוס, לשם אין היום טיסות ישירות מישראל. "צעד משמעותי המחזק את הקשרים בין המדינות". כל הפרטים, התדירויות והמחירים
צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
החל מחודש פברואר הקרוב, ארקיע תשיק קו טיסות חדש למינסק, בירת בלארוס, יעד אליו החברה טסה בעבר, לפני כעשור.
הטיסות יופעלו פעמיים בשבוע, בימי שני ושישי. משך הטיסה למינסק שלוש שעות ו-45 דקות בהלוך ושלוש שעות ו-30 דקות בחזור. מחירי הטיסות החל מ-249 דולר לכיוון.
ספיר איפרגן, סמנכ״לית המסחר של ארקיע: “ארקיע ממשיכה להרחיב את מפת היעדים שלה בהתאם לביקוש הגובר ולתוכנית הצמיחה של החברה לשנת 2026. השקת הקו הישיר למינסק היא צעד משמעותי המחזק את הקשרים בין ישראל לבלארוס. מדובר על יעד בעל חשיבות היסטורית, תרבותית וכלכלית. אנו מאמינים כי הטיסות החדשות יעניקו לנוסעים נגישות גבוהה, נוחות ומחירים אטרקטיביים".
נמל התעופה של מינסק. צילום: Shutterstock
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}








