המהומות באיראן: חברות תעופה מבטלות טיסות למדינה
על פי לוחות ההמראות והנחיתות הרשמיים של נמלי התעופה, טורקיש איירליינס, Emirates ו-FlyDubai ביטלו את כל טיסותיהן להיום ליעדים השונים באיראן. ברקע הדברים: המהומות הקשות הנמשכות כבר כשבועיים
צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
המהומות המתמשכות באיראן המוציאות עשרות אלפים לרחובות מדי יום, משפיעות ככל הנראה גם על הפעילות האווירית באזור.
על פי לוחות ההמראות והנחיתות הרשמיים של נמלי התעופה באיסטנבול ובדובאי, לפחות שלוש חברות תעופה ביטלו את כל טיסותיהן ליעדים השונים באיראן היום, 9.1.26, לרבות לנמל התעופה הגדול של טהרן הבירה.
על פי לוחות נמלי התעופה, טורקיש איירליינס, Emirates ו-FlyDubai ביטלו את הטיסות לכלל היעדים במדינה להיום, כאשר ההמראות מחר עדיין קבועות בלוח הטיסות.
ברקע הביטולים נמצאות כאמור המחאות באיראן שלא פוסקות כבר כשבועיים. עשרות אלפי מפגינים נגד המשטר האיראני יוצאים לרחובות מדי יום במחאה על עליות מחירי מוצרי המזון במדינה, וכן על מחירי המים והחשמל.
צילום: SHUTTERSTOCK
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}








