תל אביב 25°c
ניו יורק 26°c
לונדון 19°c
פריז 19°c
ברלין 19°c
אתונה 27°c
לרנקה 26°c
דווחו לנו
אא

ישראייר מצטרפת למבצע “כנפי הארי”: תחזור להפעיל טיסות לנתב"ג החל מ-5 במרץ

עם פתיחת השמיים בנתב״ג, החברה תפעיל טיסות חילוץ מתשעה יעדים באירופה ותעניק עדיפות לנוסעיה במסגרת מבצע “כנפי הארי”

צילום: Shutterstock צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

עם הודעת משרד התחבורה והבטיחות בדרכים על פתיחת המרחב האווירי בנתב"ג באופן מדורג ויציאתו לדרך של מבצע “כנפי הארי” להשבת הישראלים הביתה, מודיעה ישראייר כי תחל ביישום תכנית המגירה להפעלת טיסות מיעדים שונים באירופה לישראל החל מיום חמישי, 5.3.26.

החברה מדגישה כי תמשיך ליישם את מדיניותה למתן עדיפות מובהקת לנוסעיה על פני נוסעים אחרים גם בטיסות הנוחתות בנתב"ג, כחלק ממחויבותה ללקוחותיה.

הטיסה הראשונה שנבחרה לנחות בנתב"ג תצא מרומא, בחירה המסמלת את תחילתו של המבצע, ובמקביל גם את הרחבת פעילותה של ישראייר באיטליה החל מחודש מאי הקרוב.

בימים הקרובים צפויה ישראייר להפעיל טיסות נוספות לנתב"ג מהיעדים הבאים: ברלין, בטומי, אתונה, טביליסי, ברצלונה, גרנובל, ברגמו, מינכן ורובניימי.

במקביל, תמשיך החברה להפעיל טיסות ליעדים הסמוכים לישראל, ובהם נמל התעופה בטאבה, כחלק מהמאמץ הלאומי להשיב את הישראלים הביתה במהירות ובבטחה.

בישראייר ציינו כי הם גאים לקחת חלק במבצע “כנפי הארי”, להשבת נוסעיהם בפרט והישראלים בכלל לחיק משפחותיהם. “גם בימים לא פשוטים אלו נמשיך לעשות ככל שניתן כדי להעניק לנוסעינו שירות אישי, מקצועי, אחראי ובטוח”, נמסר מהחברה.

עוד הוסיפו בחברה: “אנו מצדיעים לכוחות הביטחון על פועלם, ומתרגשים יחד עם כל נוסע ונוסעת בדרכם חזרה הביתה”.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: ישראייר

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: