תל אביב 27°c
ניו יורק 23°c
לונדון 19°c
פריז 22°c
ברלין 19°c
אתונה 29°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

לפני המלחמה: אבו דאבי מציגה זינוק בתיירות - מיליוני מבקרים ועלייה בהכנסות

5.9 מיליון אורחים במלונות, תפוסה של 81%, יותר מ-26 מיליון מבקרים וזינוק ב-40% בתיירות הכנסים: בירת איחוד האמירויות מפרסמת את נתוני הסיכום לשנת 2025 - האם המלחמה תפגע בנתונים של שנה זו?

צילום: SHUTTERSTOCK צילום: SHUTTERSTOCK

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

תחומי התרבות והתיירות באבו דאבי רשמו צמיחה משמעותית במהלך שנת 2025, עם עלייה במספר המבקרים, עלייה בהכנסות וקפיצה בפעילות התרבותית ברחבי האמירות.

על פי הנתונים, בתי המלון באבו דאבי אירחו כ-5.9 מיליון אורחים במהלך השנה האחרונה, כאשר שיעור התפוסה עמד על 81%. במקביל נרשמה עלייה של 19.5% בהכנסות, שהסתכמו בכ-9.1 מיליארד דירהם.

גם תחום התרבות הציג נתונים בולטים: כ-8.6 מיליון מבקרים פקדו אתרי תרבות, לצד הפעלה של 115 תוכניות תרבותיות שונות. שיעור יישום התוכניות באתרים התרבותיים הגיע ל-96%.

במסגרת פעילות האירועים, נרשמו למעלה מ-4.2 מיליון משתתפים באירועי תרבות ופנאי, נתון המשקף עלייה של 20% לעומת השנה הקודמת. בנוסף, תחום כנסי העסקים והתיירות המקצועית משך כ-2.2 מיליון משתתפים, עם צמיחה שנתית של 40%.

עוד עולה כי מספר האורחים הבינלאומיים בבתי המלון גדל ב-10%, נתון התומך ביעדי אסטרטגיית התיירות לשנת 2030.

בסך הכל, מחלקת התרבות והתיירות של אבו דאבי דיווחה על כ-26.6 מיליון ביקורים באמירות במהלך 2025, נתון המעיד על המשך מגמת ההתרחבות. עם זאת, יש לציין כי המלחמה עם איראן בה איחוד האמירויות הייתה מעורבת, עלולה לפגוע בנתוני השנה הנוכחית, שיפורסמו רק בשנה הבאה.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: אבו דאביאיחוד האמירויות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: