טרגדיה באוויר: מטוס מנהלים התרסק במהלך ניסיון נחיתת חירום - שני אנשי צוות נהרגו
מטוס מדגם Gulfstream G200 ביקש לשוב לנמל התעופה לה רומנה שברפובליקה הדומיניקנית לאחר שדווח על תקלה במהלך הטיסה. על סיפונו היו הטייס וטייס המשנה בלבד, ושניהם נהרגו בהתרסקות. הרשויות פתחו בחקירת נסיבות התאונה
Gulfstream G200. צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
מטוס מנהלים מדגם Gulfstream G200 בעל רישום אמריקאי התרסק במהלך ניסיון נחיתת חירום בנמל התעופה הבינלאומי לה רומנה שברפובליקה הדומיניקנית.
על פי הודעת המכון הדומיניקני לתעופה אזרחית (IDAC), על המטוס היו שני אנשי צוות: הטייס וטייס המשנה, ושניהם נהרגו בהתרסקות. עוד נמסר כי לא היו נוסעים על סיפון המטוס.
לפי המידע הראשוני, המטוס ביקש לשוב לשדה לאחר שדיווח על תקלה במהלך הטיסה וניסה לבצע נחיתת חירום. נסיבות התאונה נחקרות על ידי הרשויות המוסמכות.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}





