בהשקעה של כמיליון שקל: בר-מסעדה חדש נפתח במלון התל אביבי
לאחר שיתוף הפעולה במלון Play, נפתחה להרצה מסעדת No.2 במלון Brown Beach House עם תפריט ים תיכוני, קוקטיילים ותפריט יין
קבוצת פלור ומלונות בראון מבית ישראל קנדה מרחיבות את שיתוף הפעולה. צילום: מוריה בוגורד RiseByMoria חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
קבוצת פלור ומלונות בראון מבית ישראל קנדה מרחיבות את שיתוף הפעולה ביניהן ומשיקות את No.2, בר-מסעדה חדש שנפתח להרצה במלון Brown Beach House ברחוב הירקון בתל אביב.
המסעדה החדשה הוקמה בהשקעה של כמיליון שקל והיא פתוחה הן לאורחי המלון והן לקהל הרחב. במקום מוגש תפריט ערב ים תיכוני המבוסס על מנות שיירינג וטאפאסים, לצד תפריט קוקטיילים ויינות.
שיתוף הפעולה בין קבוצת פלור למלונות בראון החל עם פתיחת מסעדת קפה פלור במלון Play תל אביב, וכעת מתרחב עם פתיחת המסעדה החדשה במלון Brown Beach House.
מסעדת No.2 נפתחה להרצה עם תפריט ערב חדש. צילום: מוריה בוגורד RiseByMoriaעל המטבח מופקד השף של קבוצת פלור, נס גבאי, שבנה תפריט המבוסס על חומרי גלם מקומיים. בין המנות ניתן למצוא ברוסקטת אנשובי, טרטר דג ים, קרפצ'יו דג, ארטישוק אלה רומנה, רגטוני בסגנון סיציליאני, שיפוד דג ים, בורגר טונה צ'דר ומנות נוספות לחלוקה. את הארוחה משלימים קינוחים המיועדים לשיתוף.
בגזרת המשקאות מציעה המסעדה תפריט קוקטיילים במחיר אחיד של 56 שקל, לצד מבחר יינות ישראליים הנמכרים בכוסות ובבקבוקים.
מסעדת No.2 נפתחה להרצה עם תפריט ערב חדש. צילום: מוריה בוגורד RiseByMoriaקבוצת פלור הוקמה על ידי מאור סהר ועידן שמו, שהחלו את פעילותם עם בתי הקפה "קפה פלור לה פטיט" בגבעתיים ובקריית מוצקין. כיום מפעילה הקבוצה את קפה פלור במלון Play, וכעת מצטרפת לפעילות גם מסעדת No.2.
מאור סהר, מבעלי קבוצת פלור: "לאחר ההצלחה של שיתוף הפעולה הראשון עם ישראל קנדה, היה לנו טבעי להמשיך ולהרחיב את הפעילות המשותפת. עם No.2 רצינו ליצור מקום שמשקף את חוויית הבילוי התל אביבית במיטבה - כזה שמחבר בין אוכל מוקפד, אלכוהול איכותי ואווירה מדויקת. אנחנו גאים להמשיך את הצמיחה של הקבוצה ולהביא לקהל חוויית אירוח חדשה על קו החוף של תל אביב".
קבוצת פלור ומלונות בראון מבית ישראל קנדה מרחיבות את שיתוף הפעולה. צילום: מוריה בוגורד RiseByMoria





