4 יעדים בטיסה ישירה מנתב"ג: חברת התעופה הולכת בענק על איטליה
חברות התעופה Blue Bird Airways ו-TUS יפעילו טיסות ישירות מתל אביב לרומא, בולוניה, נאפולי וברגמו (מילאנו). כל הפרטים והמחירים
צילום: Blue Bird Airways חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
חברת התעופה היוונית Blue Bird Airways, הפועלת בבעלות ישראלית, מרחיבה משמעותית את פעילותה מישראל לאיטליה. החל מחודש ספטמבר תפעיל טיסות ישירות מתל אביב לארבעה יעדים: רומא, בולוניה ונאפולי שיצטרפו לברגמו (מילאנו) אליה החברה פתחה קו ישיר במאי 2026, ובכך תהפוך את איטליה לאחד מיעדי הליבה של החברה מנמל התעופה בן גוריון.
הרחבת הפעילות כוללת תדירויות גבוהות, המאפשרות לנוסעים גמישות רבה יותר בתכנון החופשה או הנסיעה העסקית, לצד מגוון רחב של אפשרויות לטיולים ברחבי איטליה. על פי החברה מחירי הטיסות יחלו ב-270 אירו לטיסת הלוך ושוב, לא כולל כבודה.
לוח הפעילות המתוכנן החל מספטמבר 2026
רומא: החל מ-3 בספטמבר, שלוש טיסות שבועיות והחל מ-13 בספטמבר הקו יופעל בטיסה יומית
בולוניה: החל מ-2 בספטמבר, שלוש טיסות שבועיות בימים שני, רביעי ושישי.
נאפולי: החל מ-16 בספטמבר, שתי טיסות שבועיות בימים רביעי ושישי. החל מ-25 בספטמבר תוגדל הפעילות לשלוש טיסות שבועיות בימים שני, רביעי ושישי.
ברגמו (מילאנו): החברה מעפילה טיסה יומית.
הטיסות יופעלו על ידי בלו בירד ו-TUS וזמינות לרכישה באתרי חברות התעופה, במנועי החיפוש בארץ ובעולם ואצל סוכני הנסיעות.
עמית שגיא, סמנכ"ל של Blue Bird Airways ו-TUS Air: "איטליה ממשיכה להיות אחד מיעדי החופשה המבוקשים ביותר בקרב הישראלים, ואנחנו רואים את זה גם בביקושים וגם בנתוני נתב"ג, שמצביעים על עלייה בתנועת הנוסעים למדינה. הרחבת הפעילות לארבעה יעדים מאפשרת לנו להציע מענה רחב יותר למטיילים, בין אם הם מתכננים חופשה בצפון איטליה, במרכזה או בדרומה. העיתוי גם אידיאלי: הסתיו הוא אחת התקופות היפות ביותר לטייל באיטליה, עם מזג אוויר נעים, פחות עומסים, ובשילוב חגי תשרי הוא מאפשר ליהנות מחופשה ארוכה וגמישה יותר. אנחנו מאמינים שהשילוב בין מגוון היעדים, התדירויות הגבוהות והמחירים התחרותיים של החל מ 270€ הלוך ושוב, יביאו להמשך הגידול בתנועת הנוסעים בין המדינות".








