ענקית הלואו-קוסט מתרחבת בעיר האיטלקית: 4 קווים חדשים ולמעלה מחצי מיליון מושבים נוספים
חברת Wizz Air תציב מטוס רביעי בבסיסה בנמל התעופה של נאפולי בחודש מרץ, ותפעיל קווים חדשים לפלרמו, ניס, בזל וגנואה
נאפולי, איטליה. Shutterstock Wizz Air מרחיבה את פעילותה בנאפולי ומתכננת להציב מטוס רביעי בבסיסה המקומי החל מחודש מרץ. במסגרת ההרחבה תשיק החברה ארבעה קווים חדשים לפלרמו, ניס, בזל וגנואה, ותוסיף ללוח הטיסות יותר מ-500 אלף מושבים.
הרחבת הפעילות צפויה להגדיל את רשת החברה מנאפולי ל-30 קווים ב-14 מדינות. בחברה מציינים כי בעקבות המהלך תהפוך Wizz Air לחברת התעופה השנייה בגודלה בהפעלת טיסות פנים מנמל התעופה של נאפולי.
Wizz Air פועלת בנאפולי מאז 2004, ובמהלך השנים טסו עמה יותר מ-7.1 מיליון נוסעים אל העיר וממנה. החברה מסרה כי ההשקעה הנוכחית נועדה להרחיב את מגוון היעדים ולחזק את פעילותה בנמל התעופה.
פלרמו שבסיציליה. צילום: Shutterstockהיעדים החדשים כוללים את פלרמו שבסיציליה, ניס שבדרום צרפת, בזל שבשווייץ וגנואה שבצפון איטליה, ומצטרפים לרשת הקווים הקיימת של החברה מנאפולי.
כל חדשות התעופה גם בערוץ ה-WhatsApp
ההרחבה נעשית בשיתוף חברת ניהול נמלי התעופה של נאפולי וסלרנו, GESAC, שאיתה Wizz Air פועלת לאורך השנים.
נזכיר כי רק אתמול (שני) הודיעה החברה כי היא מתרחבת בישראל, עם 5 קווים שחוזרים ו-11 קווים מתוגברים.
צילום: Shutterstock






