תלמה מעמיקה את ההתרחבות הגלובלית: הסכם אסטרטגי משמעותי עם Amadeus
קבוצת הנסיעות הישראלית, גלובלית TALMA Travel Solutions ממשיכה להרחיב את פעילותה בעולם: Amadeus תהפוך לפלטפורמת הטכנולוגיה וההזמנות המרכזית של תלמה בשווקים בינלאומיים מרכזיים, ובהם ארה״ב, בריטניה, גרמניה ואסיה-פסיפיק. הקבוצה משרתת כיום יותר מ-3,000 לקוחות עסקיים ברחבי העולם
צילום: Shutterstock מהלך משמעותי נוסף של TALMA Travel Solutions בזירה הבינלאומית. קבוצת הנסיעות חתמה על הסכם גלובלי רב-שנתי חדש עם ענקית טכנולוגיית התיירות Amadeus, במסגרתו תורחב מערכת היחסים הקיימת בין שתי החברות.
על פי ההודעה הרשמית של Amadeus, במסגרת ההסכם תהפוך החברה לפלטפורמת הטכנולוגיה וההזמנות המרכזית של TALMA בשורה של שווקים אסטרטגיים, בהם ארצות הברית, בריטניה, גרמניה ואזור אסיה-פסיפיק.
ההסכם מהווה נדבך נוסף באסטרטגיית ההתרחבות הבינלאומית של תלמה, שהרחיבה בשנים האחרונות באופן משמעותי את פעילותה מחוץ לישראל וביססה נוכחות בצפון אמריקה, אירופה ואסיה-פסיפיק.
לפי Amadeus, תלמה משרתת כיום יותר מ-3,000 לקוחות עסקיים ברחבי העולם, ובמקביל ממשיכה להשקיע בטכנולוגיות חדשות לניהול נסיעות, בדגש על אוטומציה, אינטגרציית נתונים ואנליטיקה מתקדמת.
הטכנולוגיה כחלק ממנוע הצמיחה
עבור TALMA, המהלך נועד לייצר תשתית טכנולוגית אחידה שתוכל לתמוך בפעילות בינלאומית שהולכת וגדלה, תוך יצירת עקביות בין השווקים השונים ושיפור יכולות ההזמנה והניהול של פעילות הנסיעות העסקיות.
מנכ״לית TALMA Travel Solutions, אייה מגן, הסבירה כי ככל שהקבוצה מרחיבה את פעילותה הבינלאומית, היא זקוקה לשותף טכנולוגי שיוכל להתמודד עם המורכבות של פעילות גלובלית ובמקביל לאפשר חוויית שירות עקבית ללקוחות בשווקים השונים.
לדבריה, הבחירה ב-Amadeus נשענת בין היתר על היכולות הגלובליות של החברה, אסטרטגיית החדשנות שלה ויכולתה לתמוך בתוכניות הצמיחה ארוכות הטווח של הקבוצה.
כל חדשות הטכנולוגיה בערוץ ה-WhatsApp
אייה מגן, מנכ״לית קבוצת תלמה. צילום: סיון פרג׳גם ב-Amadeus מצביעים על החשיבות הגוברת של הטכנולוגיה עבור חברות ניהול נסיעות בינלאומיות. Rajiv Rajian, סמנכ״ל בכיר ומנהל המסחר הראשי של Amadeus, ציין כי ככל שחברות TMC פועלות ביותר מדינות, מערכות טכנולוגיות גלובליות הופכות למרכיב מרכזי ביצירת יעילות, אחידות ושיפור חוויית הלקוח.
מחברת נסיעות ישראלית לקבוצה גלובלית
המהלך הנוכחי משתלב בשינוי שעוברת תלמה בשנים האחרונות. החברה, שנוסדה בישראל בשנת 1987, מגדירה כיום את עצמה כקבוצת נסיעות וטכנולוגיה גלובלית, ומציינת באתר הרשמי שלה מחזור מכירות שנתי של כ-1.6 מיליארד דולר ופעילות ביותר מ־25 מדינות.
לפי נתוני החברה, TALMA מדורגת כיום במקום ה-20 ברשימת קבוצות הנסיעות הגדולות בעולם.
גם בישראל ניתן היה לראות בשנים האחרונות את השינוי המבני שנבע מההתרחבות הבינלאומית. כפי שפורסם לא מכבר ב-PassportNews, בסוף 2024 החליטה תלמה להגדיר את הפעילות בישראל כמרכז רווח נפרד, כחלק מהפרדת הפעילות המקומית מהפעילות הבינלאומית של הקבוצה.
כעת, ההסכם החדש עם Amadeus מסמן שלב נוסף במהלך הזה: יצירת בסיס טכנולוגי והזמנות משותף שיתמוך בהמשך הצמיחה, ברכישות ובהתרחבות של TALMA בשווקים הבינלאומיים.
עוד על סיפור ההצלחה של חברת תלמה:








