בשורה לנוסעים לאיטליה: ITA Airways מוסיפה טיסה יומית שלישית מתל אביב לרומא
החל מ-25 באוקטובר תושק הטיסה היומית השלישית בקו רומא-תל אביב, והתדירות צפויה לעלות ליותר מ-20 טיסות שבועיות בכל כיוון. כל הפרטים והשעות החדשות. ומה עם המחיר?
ITA Airways חזרה להפעיל היום את הקו בין רומא לתל אביב. צילום: עברי חזון חברת התעופה האיטלקית ITA Airways מרחיבה את פעילותה בקו רומא-תל אביב. החל מ-25 באוקטובר תשוב לפעול הטיסה היומית השלישית בין נמל התעופה פיומיצ׳ינו לנתב״ג. היא תתווסף לשתי הטיסות היומיות הקיימות. בכך צפוי לעלות היקף הפעילות בקו ליותר מ-20 טיסות שבועיות בכל כיוון.
הטיסה הנוספת מרומא, AZ812, תמריא ב-25 באוקטובר בשעה 16:00 ותנחת בנתב״ג בשעה 20:20. הטיסה הנוספת הראשונה בכיוון ההפוך, AZ815, מתוכננת להמריא מנתב״ג ב-26 באוקטובר בשעה 08:30 ולנחות ברומא בשעה 11:20. כל השעות הן שעות מקומיות.
כל חדשות התעופה גם בערוץ ה-WhatsApp
הקו מופעל במטוס Airbus A321neo, הכולל מחלקות עסקים עם מושבי מיטה שטוחים, פרימיום אקונומי ותיירים. התדירות הנוספת תגדיל את אפשרויות הטיסה הישירה בין ישראל לאיטליה ואת אפשרויות ההמשך דרך רומא ליעדים נוספים ברשת של ITA Airways.
הטיסות מוצעות למכירה כבר עתה באתר ITA Airways. מבדיקת PassportNews עולה כי המחיר ההתחלתי עומד על כ-130 אירו לכיוון, במחלקת התיירים.







