תל אביב 27°c
ניו יורק 23°c
לונדון 15°c
פריז 14°c
ברלין 13°c
אתונה 29°c
לרנקה 29°c
דווחו לנו
אא

בגלל תקלה מטוס של דלתא לא הזדהה ומטוסי קרב הוזנקו אליו

תגובת החברה: "חברת התעופה דלתא מודעת לאירוע הביטחוני המתייחס לטיסת דלתא שיצאה מנמל התעופה קנדי שבניו יורק ונחתה בתל אביב".

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

מצב חירום הוכרז היום בצהריים בנמל התעופה בן גוריון, לאחר שמטוס של חברת התעופה דלתא לא ענה לקריאות הקשר של מגדל הפיקוח בשל תקלה טכנית ולא ערך את בדיקת הקשר שעושים המטוסים בדרך לנתב"ג כאמצעי זהירות לוודא שהמטוסים לא נחטפו.

מטוסי קרב של חיל האוויר הוזנקו לעבר המטוס, שנחת בשלום במסלול צדדי בנמל התעופה בן גוריון, לאחר שטייסי מטוס הקרב יצרו קשר עין עם הטייס והתברר שהכל בסדר.

מהחברה נמסר בתגובה: "חברת התעופה דלתא מודעת לאירוע הביטחוני המתייחס לטיסת דלתא שיצאה מנמל התעופה קנדי שבניו יורק ונחתה בתל אביב. המטוס נחת ללא תקלה והנוסעים ירדו מהמטוס באופן רגיל. דלתא לא מגיבה לנושאי בטחון מתוך שיקולי בטיחות ובטחון. בטיחות ובטחון נוסעי דלתא וצוותה הינם בעדיפות עליונה של חברת דלתא".
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: