אא

דלתא סקיי קלאב בשת"פ עם השף קונדיטור הצרפתי פייר ארמה

טרקלין העסקים של חברת דלתא איירליינס בנמל התעופה JFK בניו יורק משתף פעולה עם השף קונדיטור הצרפתי ועוגיות המקרון האייקוניות שלו מוצעות לאורחים

Shutterstock Shutterstock
נוסעי דלתא איירליינס, המתארחים בטרקלין העסקים של דלתא בטרמינל 4, בנמל התעופה JFK בניו יורק, יכולים ליהנות מטעמה של פריז, באמצעות המאפים פרי יצירתו של פייר ארמה, שהוכרז בשנת 2016 כקונדיטור הטוב ביותר בעולם על ידי פורום "50 המסעדות הטובות בעולם". בדוכן של 'פייר ארמה פריז', יכולים האורחים להשתמש במיילים (נקודות הנוסע המתמיד של דלתא) העומדים לרשותם, בנוסף ל/או בכרטיסי האשראי כדי לקנות ממגוון עוגיות המקרון האייקוניות או עוגיות השוקולד המפורסמות. קלוד רוסל, מנכ"ל דלתא סקיי קלאב : "פייר ארמה הינו שף קונדיטור יוצא דופן ואמן קולינרי בעל חזון. שיתוף הפעולה עמו, אשר נועד להביא את עוגיות המקרון והשוקולד שלו לאורחי טרקלין דלתא סקיי קלאב, הינו חלק בלתי נפרד ממחויבותנו להעניק לנוסעינו חוויות יוצאות דופן והצעות קולינריות נהדרות". פייר ארמה, השף קונדיטור הצרפתי: "הפרויקט הזה עם דלתא היה בהחלט ניסיון עצום. המטרה שלנו היא להציע רגע של סיפוק טהור לאורחי הטרקלין הצצה חטופה לעולם הטעמים, החושים והתענוגות שלי".

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופהמבזקים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: