אא

SWISS מגישה: גורמה בשחקים

החל מחודש ספטמבר ועד סוף חודש נובמבר 2016, חברת התעופה השוויצרית משיקה פרק נוסף במסגרת התכנית הקולינרית שלה, והפעם- שיתוף פעולה עם השפים ממלון ומסעדת איינשטיין מקנטון סנט-גאלן, עטורת כוכב מישלן

סלמון בפאנקו וריזוטו קוקוס. צילום: יח"צ סלמון בפאנקו וריזוטו קוקוס. צילום: יח"צ
חברת התעופה SWISS יוצאת בשיתוף פעולה חדש במסגרת המיזם “SWISS-Taste of Switzerland", המתמקד במזון המוגש בטיסות. הפעם בחרה החברה לשתף פעולה עם השפים ממלון ומסעדת איינשטיין עטורת כוכב מישלן אחד ו-17 נקודות של מדריך גו-מיו. החל מחודש ספטמבר ועד סוף חודש נובמבר 2016, תגיש SWISS מעדנים קולינריים מהמסעדה בקנטון סנט-גאלן, ללקוחות הפרימיום שלה- נוסעי המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים. בין המטעמים ניתן למצוא סלמון מצופה פאנקו עם ריזוטו קוקוס צ'וי פאק וקינוח של מוס עם תפוח גרנד סמית וגלידת אגוז. בנוסף, יוצע לנוסעים במחלקות אלו מבחר גבינות שוויצריות ויינות שנבחרו על ידי מאסטר המלון, שטפן ניטשה.  

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: