חלה של שישי, גולאש וקוסקוס: אל על השיקה את התפריט החדש של השף אסף גרניט
"עבודה מורכבת יותר מבמסעדות": השף האוחז בכוכב מישלן אסף גרניט הציג את התפריט החדש של אל על אותו יצר בסוף תהליך של שנה. מנכ"לית אל על: "החיבור עם גרניט מייצג יותר מכל את הישראליות של החברה"
חברת אל על מחדשת את התפריטים בטיסותיה אחרי ארבע שנים, ומשיקה את שיתוף הפעולה עם השף מעוטר כוכב המישלן אסף גרניט.
אל על וגרניט הציגו הבוקר (א') את התפריט החדש באירוע שנערך בתל אביב, ובו נחשפו המנות החדשות המבוססות על "המטבח הירושלמי המודרני" - הלא הוא לב התפריט של גרניט במסעדותיו ברחבי העולם. בין המנות שיככבו בתפריט החדש: שניצל ב"חלה של שישי", חמוסטה דלעת, חריימה וקוסקוס.
"העבודה על הפרויקט הזה מורכבת יותר מהעבודה במסעדה", אמר גרניט. "זה תחום חדש לחלוטין עבורי שהייתי צריך ללמוד אותו". גרניט סיפר כי הוא והצוות שאיתו עבדו על התפריט יותר משנה, "כדי שאני אוכל לעמוד היום מולכם ולהגיד אחרי שנה שנהיה מצוינים - ובטוחים בתהליך שעברנו.
מנכ"לית אל על, דינה בן טל גננסיה, אמרה כי התפריט הוא חלק מחוויית השירות החדשה המוגשת לנוסע. "במשך חודשים ארוכים אנשי אל על עבדו עם אסף כדי להביא בשורה חדשה ומרגשת בתחום המזון, בחרנו בתפריט המבוסס של אוכל ישראלי מסורתי לצד מודרני".