תל אביב 24°c
ניו יורק 19°c
לונדון 9°c
פריז 12°c
ברלין 14°c
אתונה 19°c
לרנקה 21°c
אא

אל על משיקה תפריט חדש

חברת התעופה משיקה את הפעימה השנייה בתפריט שבנה השף אסף גרניט בכל מחלקות השירות ובכל הטיסות היוצאות מת"א והחוזרות מאירופה

תפריט אל על. צילום: אנטולי מיכאלי תפריט אל על. צילום: אנטולי מיכאלי

במסגרת האסטרטגיה של אל על לשדרוג חוויית הטיסה והשקת התפריט החדש של השף אסף גרניט בספטמבר האחרון, תעלה היום (ה') למטוסים - בכל המחלקות ובכל הטיסות היוצאות מת"א והחוזרות מאירופה - הפעימה השנייה של התפריט שבנה השף עם צוותו.

(במהלך ינואר, עלה התפריט של השף גרניט בטיסות היוצאות מניו יורק לישראל במחלקות היוקרה ובקרוב יושלם גם במחלקת תיירים).

מה בתפריט?

בטיסות ארוכות הטווח ובטיסות נבחרות לאירופה, תוגש במחלקת התיירים ארוחה בשרית של המאכל הכי ישראלי שיש: קציצות עוף עם תבשיל עגבניות ושעועית ירוקה על מצע של מג'דרה "בן גוריון" עם תוספת של סלט סלקים מרוקאי וחומוס במנה אישית. בארוחה החלבית, יוצע ללקוחות סלט עגבניות שרי ומלפפון ברוטב בלסמי לבן, עם חביתה, גרנולה במתכון של השף, יוגורט טבעי עם סילאן ולקינוח עוגיה מרוקאית.

בטיסות לאירופה הכריכים המוגשים בלחם הפרצל, יתחדשו גם הם ומעתה יוגשו כריך "שניצל של שישי" עם טחינה וסלט טורקי, כריך בריסקט עם איולי, כריך סביח טבעוני, כריך מוצרלה עם פסטו פטרוזיליה ועגבניות מיובשות וכריך לביבת ירק (עיג'ה) עם טחינה ועגבניות שרי צלויות.

כריך שניצל במחלקת תיירים. צילום אנטולי מיכאליכריך שניצל במחלקת תיירים. צילום אנטולי מיכאלי

במחלקת העסקים והפרימיום יציעו מנות עיקריות חדשות, ביניהן: סלמון ברוטב אחו בלנקו, אפונה וטורטליני ארטישוק; פרגית בצ'ומה עם סלט מרדומה, תפוח אדמה, מש, עדשים וברוקולי; וכתף בקר ברוטב חמוסטה דלעת, דלעת צלויה ואורז שעריה. לצד המנות העיקריות, יוגשו כמנות ראשונות סלט סלקים בתיבול סילאן עם סקורדליה (ממרח שקדים יווני) ואורגנו טרי המוגש עם גע'לה; סלט דיטוקס הכולל מלפפון, אדממה, אפונה וחסה ברוטב ויניגרט ג'ינג'ר. אל על מחדשת גם את הארוחה החלבית ותציע ללקוחותיה סלט שוק עם תוספת קרוטוני עבאדי, מבחר טאפאסים, ביניהם גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות, צפתית עם שמן זית וזעתר, חביתה עם לביבה, עיג'ה קציצת ירק ועוד.

ארוחות ערב בעסקים/ צילום אסף קרלהארוחות ערב בעסקים/ צילום אסף קרלה

אורן כהן בוטנסקי, סמנכ"ל בכיר ללקוחות, שירות וחווית הלקוח באל על: "אנשי אל על ממשיכים כל העת במסע להעצמת חווית הלקוח בטיסה. בהיבט הקולינרי, לאחר העלייה עם התפריט החדש ביצענו סקרי שביעות רצון ואנו בתהליך שדרוג מתמיד עבורכם. הפעימה השנייה של התפריט תיתן מענה ואפשרויות חדשות לכולם, והיא מדגישה בייחוד בתקופה הזו את החשיבות לחיבור שלנו לתוצרת הישראלית ולמנות הדגל מהמטבח הישראלי האקלקטי. כל אלה הם חלק מהמאמצים השוטפים שלנו להרחיב ולדייק את חווית הטיסה של לקוחותינו ולגרום להם להרגיש הכי בבית בעולם. כמו תמיד אני מזמין אתכם לשתף אותי בחווית הטיסה שלכם במייל [email protected]".

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: אל עלאסף גרניט

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: