תל אביב 25°c
ניו יורק 23°c
לונדון 17°c
פריז 22°c
ברלין 16°c
אתונה 22°c
לרנקה 23°c
דווחו לנו
אא

אורח חדש נחת בנתב״ג: המטוס השמיני של חברת ישראייר

אורח מיוחד בנתב״ג - מטוס האיירבוס השמיני של חברת התעופה נחת בנתב״ג ביום חמישי כמתוכנן, עם הגעתו מונה צי המטוסים של ישראייר כבר  12 מטוסים. במחצית הראשונה של השנה הטיסה החברה כבר כחצי מליון נוסעים

צילום: ישראייר צילום: ישראייר

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

אורח חדש בנתב״ג: המטוס השמיני של ישראייר.

מטוס האיירבוס השמיני של חברת התעופה נחת בנתב״ג ביום חמישי כמתוכנן, עם הגעתו מונה צי המטוסים של ישראייר כבר 12 מטוסים.
8 מטוסים של ישראייר הינם בהפעלה עצמית על ידי צוותי האוויר והקרקע של החברה ו-4 נוספים הם מטוסים חכורים בחכירה רטובה, המוצבים לפי שעה בלרנקה שבקפריסין.

מישראייר נמסר כי המטוס השמיני, ״יאפשר לחברה לתגבר את לוח הטיסות ולתת מענה תחזוקתי בעת תקלות בעונת השיא״.

בחודש שעבר (יולי) נחת בנתב"ג המטוס החדש והשביעי של החברה, מדגם Airbus A320, לאחר שהגיע היישר ממרכז השירות החדש של ישראייר בלרנקה, והופעל על ידי צוותי האוויר של ישראייר.

חודש יולי היה הטוב בתולדות ישראייר. החברה הטיסה כ-165 אלף נוסעים שעברו בנתב"ג. המספר הגבוה ביותר שטס עם החברה מאז הקמתה בחודש בודד.
נזכיר גם כי ישראייר הטיסה בשנת 2023 כמליון נוסעים ובמחצית הראשונה של השנה הטיסה החברה כבר כחצי מליון נוסעים, כך על פי דו״ח תנועת הנוסעים בנתב״ג.

גורמים בחברה מעריכים כי החברה תטיס חצי מליון נוסעים רק ברבעון השלישי של השנה.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: ישראייר

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: