תל אביב 23°c
ניו יורק 21°c
לונדון 14°c
פריז 16°c
ברלין 12°c
אתונה 21°c
לרנקה 18°c
דווחו לנו
אא

המלצה שלא לטוס לישראל? הרומנים ממשיכים

חברות התעופה הרומניות ממשיכות להפעיל טיסות לישראל על אף ההמלצה של סוכנות התעופה האירופית מאמש (שבת) שלא לטוס לישראל. פוליטי?

צילום: Shutterstock צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

לאחר ההסלמה במצב הביטחוני וחיסול נסראללה, שבעקבותיהם פורסמה הודעת הנציבות האירופית וסוכנות הבטיחות האווירית של האיחוד האירופי (EASA) שמציינות כי הן עוקבות מקרוב אחר המצב במזרח התיכון והשפעתו על התעופה האזרחית בעקבות הההסלמה בין ישראל לחיזבאללה, וממליצות שלא לטוס מעל המרחב האווירי של ישראל ולבנון עד ה-31.10.24, נראה כי מרבית חברות התעופה האירופיות מבטלות טיסותיהן אחת אחר השניה כמו במשחק דומינו.

למרות זאת חברות התעופה הרומניות ממשיכות כרגיל לטוס לישראל, לעת עתה, ביניהן: TAROM, Bees Airline Romania.

אז מה באמת עומד מאחורי ההחלטה הזו, האם היא פוליטית, האם היא מחייבת את החברות או הינה רק המלצה והאם החברות הרומניות ימשיכו לטוס?

נזכיר כי במהלך המלחמה רומניה ניצבה איתנה לצד ישראל ואף הכריזה כי החל מהשנה הזו תציין את יום העצמאות של ישראל ״כיום לאומי לסולידריות עם ישראל״ ובעקבות זאת נערך טקס חגיגי במוסדות הרשמיים ברומניה ובפרלמנט הרומני בו הונף דגל ישראל.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: רומניה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: