כאוס ימי: מנו ספנות הודיעו - יציאה ללא ועדת חריגים. שרת התחבורה: "רק באישור הוועדה"
אחרי שחברת השייט הישראלית הודיעה כי ישראלים יוכלו לצאת מהאץ ללא ועדת חריגים, שרת התחבורה עדכנה בתדריך שלה: "גם מנו ביוצאים מהארץ - תפעל לפי ועדת החריגים"
חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
בדרך לכאוס בוועדת החריגים.
אחרי שבחברת "מנו ספנות" הודיעו כי ועדת החריגים לא תפעל בעניינים וישראלים שירצו לצאת מהארץ יוכלו לעשות זאת ללא כל בעיה, מתברר שלא כך הם פני הדברים.
במהלך תדרוך לתקשורת שקיימה שרת התחבורה מירי רגב הערב (19.6), נאמר כי "גם מנו ספנות - בנוסעים היוצאים מהארץ - יפעלו על פי ועדת החריגים שתאשר או לא תאשר להם לצאת מהארץ".
צילום: פספורטניוזהדברים כאמור סותרים לחלוטין את דברי אנשי מנו ספנות, שכבר פתחו היום בשעות אחר הצהריים את המכירה להפלגה הראשונה שתצא מנמל אשדוד ללימסול, ביום שישי הבא 27.6.
בתוך כך, כפי שפרסמנו לראשונה הערב ב-PassportNews, ענקית השייט MSC צפויה להקצות ספינה אחת מצי ספינות הקרוזים של החברה על מנת שתפעל כשאטל ימי בין קפריסין לבין ישראל.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}








