תל אביב 30°c
ניו יורק 24°c
לונדון 24°c
פריז 29°c
ברלין 25°c
אתונה 33°c
לרנקה 32°c
דווחו לנו
אא

יש צוותים, ויש צוותים: Emirates מקימה "כפר דיילים" מפנק בדובאי בהשקעה של מיליארדים

הפרויקט, שייבנה ב-Dubai Investment Park יכלול מתחם מגורים ייעודי לכ-12 אלף דיילים וייצא לדרך ברבעון השני של 2026. בתכנון: חדרים מרווחים, חדרי כושר, מסעדות ומרפאות - והכל בדגש על אורח חיים בריא

צילום: Emirates צילום: Emirates

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברת התעופה Emirates חתמה על הסכם עם Dubai Investments Park (DIP) לרכישת קרקע להקמת כפר מגורים חדש וייעודי לדיילי האוויר של החברה. מדובר בהשקעה בהיקף של מיליארדי דירהם, שבמסגרתה יוקם מתחם מגורים ומסחר מודרני שיאכלס עד כ-12 אלף דיילים.

עבודות ההקמה צפויות להתחיל ברבעון השני של 2026, כאשר השלמת השלב הראשון מתוכננת לשנת 2029. הפרויקט יוקם במסגרת הסכם חכירה ארוך טווח.

כפר הדיילים יכלול 20 בנייני מגורים בני 19 קומות כל אחד, ובהם דירות בנות חדר אחד ועד שלושה חדרים, שתוכננו במיוחד לצרכים ולאורח החיים של צוותי האוויר. המתחם ישלב מגורים עם אזורי מסחר, פנאי ושירותים קהילתיים.

מטוס EMIRATES A350. צילום: EMIRATESמטוס EMIRATES A350. צילום: EMIRATES

בין היתר יכלול הפרויקט מרכז רב תכליתי עם חנויות, מסעדות ומתחמי מזון, מתקני כושר מתקדמים, מרפאות, פארקים ושטחים ציבוריים. הדגש יושם על אורח חיים פעיל ובריא, עם שבילי הליכה, בריכות בסגנון נופש, שטחים ירוקים וגנים מטופחים.

לכל אחד מהבניינים יעמדו מתקנים ייעודיים לשימוש הדיירים, במטרה להבטיח נוחות ונגישות מרבית.

המתחם ממוקם בנקודה אסטרטגית, במרחק דומה מנמל התעופה הבינלאומי של דובאי DXB ומנמל התעופה DWC. מיקום זה נועד לשרת את התוכניות ארוכות הטווח של Emirates, לרבות המעבר העתידי ל-DWC והמשך צמיחת החברה.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: Emiratesחברות תעופהאיחוד האמירויותדובאיDXBDWC

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: