הטכניון וישראל בלב המהפכה העולמית: בואינג מתחילה לפתח בחיפה את דלק התעופה של המחר
במסגרת שיתוף פעולה אסטרטגי, בואינג והטכניון עוברים לשלב הפיתוח היישומי של דלק סילוני בר קיימא (SAF), המבוסס על מימן ירוק ופחמן דו־חמצני
נשיא הטכניון וד״ר נלסון. צילום: רמי שלוש, דוברות הטכניון חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
שיתוף פעולה חדשני בין בואינג והטכניון הגיע לשלב המעשית. במסגרת ביקורו של נשיא Boeing Global, ד"ר ברנדון נלסון, בטכניון, הוכרז היום (27.1) על תחילת שלב הפיתוח היישומי של SAF - דלק סילוני בר קיימא.
מרכז החדשנות המשותף, Boeing-Technion SAF Innovation Center, הושק בשנת 2023 במטרה לפתח SAF מדור חדש על בסיס מימן ירוק ופחמן דו-חמצני.
SAF הוא דלק תעופה בר-קיימא המהווה חלופה לדלק הסילוני המסורתי שמקורו בדלקי מאובנים עתירי פחמן. הוא דומה בהרכבו הכימי לדלק רגיל, אך מופק מחומרי הזנה בני-קיימא כמו שמן בישול משומש, פסולת אורגנית, צמחים, אצות ושומנים מן החי. השימוש ב-SAF מאפשר הפחתה של עד כ-80% בפליטות פחמן לאורך מחזור החיים, וניתן לשלבו כיום עד 50% עם דלק סילוני רגיל - ללא צורך בשינויים במטוסים או בתשתיות - מה שהופך אותו לפתרון מרכזי להפחתת זיהום בענף התעופה.
השלב החדש צפוי לשפר את התהליכים ולהוביל לייצור מסחרי בעלות תחרותית, תוך תמיכה בצמיחה ארוכת טווח של תעשיית התעופה ובקידום ביטחון אנרגטי.
נשיא Boeing Global דר ברנדון נלסון עם נשיא הטכניון פרופ אורי סיון. צילום: רמי שלוש, דוברות הטכניוןבמהלך הביקור, נלווה ד"ר נלסון על ידי נשיא בואינג ישראל, אלוף (מיל') עידו נחושתן, והממונה על פרויקט SAF חגי מזורסקי. בטכניון קיבלו את פני המשלחת נשיא הטכניון פרופ' אורי סיון, המשנה לנשיא למחקר פרופ' נועם אדיר, המשנה לנשיא לחדשנות וקשרי תעשייה פרופ' יובל גרעיני וראש המרכז פרופ' גידי גרדר מהפקולטה להנדסה כימית ע"ש וולפסון.
נשיא Boeing Global דר ברנדון נלסון, נשיא בואינג ישראל אלוף עידו נחושתן ונשיא הטכניון פרופ אורי סיון. צילום: רמי שלוש, דוברות הטכניוןד"ר נלסון ציין: "מעבר לאספקת מטוסים חסכוניים בדלק, בואינג פועלת לחיזוק הביטחון האנרגטי ולתמיכה בצמיחתה של תעשיית התעופה האזרחית באמצעות דלק סילוני בר-קיימא וטכנולוגיות נוספות. אנו שמחים לשתף פעולה עם הטכניון ולתמוך בתעשייה הישראלית".
נשיא הטכניון, פרופ' אורי סיון, הוסיף: "השותפות עם בואינג היא הבעת אמון בכישרון וביכולות הטכנולוגיות של הטכניון. אנו פועלים לפיתוח דלקים נקיים וברי-קיימא, ויש לכך השפעה ישירה על איכות הסביבה ובריאות האדם".
אלוף (מיל') עידו נחושתן הדגיש את הקשר ההיסטורי של בואינג לישראל: "בואינג פעילה בישראל עוד לפני קום המדינה, והשקעותיה במחקר ופיתוח בישראל יסללו דרך לטכנולוגיות מתקדמות בתעופה וחלל".
נשיא Boeing Global דר ברנדון נלסון בטקס. צילום: רמי שלוש, דוברות הטכניוןהפרויקט כולל 11 חברי סגל ועשרות תלמידי מחקר מחמש פקולטות בטכניון, שעוסקים בכל ההיבטים של הפקת דלקי SAF - מהייצור היעיל והבטיחותי, דרך תהליכי השריפה והקטליזה ועד מתקן ניסויי מתקדם, שיהיה השני מסוגו בעולם.
למרות אתגרי המלחמה והאירועים הביטחוניים ב-7 באוקטובר, ההחלטה להמשיך במחקר הושקה בהשראת חזון חדשנות וחוסן: "ישראל והטכניון יכולים להתמודד עם אתגרי הפליטות של התעופה האזרחית ולהוביל חדשנות עולמית", סיכם ד"ר נלסון.
נשיא Boeing Global דר ברנדון נלסון, נשיא בואינג ישראל אלוף עידו נחושתן ונשיא הטכניון פרופ אורי סיון. צילום: רמי שלוש, דוברות הטכניון







