דוח IATA חושף: עד 2050 הביקוש העולמי לטיסות צפוי להכפיל עצמו
ארגון חברות התעופה העולמי מצביע על צמיחה עקבית בתעופה העולמית, עם הובלה של שווקים מתפתחים והאטה הדרגתית בקצב הגידול
צילום: Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
ארגון חברות התעופה הבינלאומי IATA פרסם היום (17.3.26) את תחזית הביקוש ארוכת הטווח שלו לתעופה, לפיה הביקוש העולמי לטיסות צפוי להכפיל את עצמו - ואף יותר - תוף 24 שנים, כלומר עד שנת 2050.
לפי התרחיש המרכזי שלא מתייחס למצב הנוכחי במזרח התיכון והשפעתו על הענף, הביקוש יגיע ל-20.8 טריליון קילומטרים לנוסע בתשלום (RPK), לעומת כ-9 טריליון בשנת 2024, המשקפים קצב צמיחה שנתי ממוצע של 3.1%. בתרחיש אופטימי יותר, הביקוש עשוי להגיע ל-21.9 טריליון RPK עם צמיחה של 3.3%, בעוד בתרחיש שמרני יותר הוא צפוי להסתכם ב-19.5 טריליון עם צמיחה של 2.9%.
התחזיות מבוססות על משתנים שונים, בהם צמיחה כלכלית עולמית, דמוגרפיה, מחירי דלק תעופתי, קצב המעבר לאנרגיה נקייה ופיתוח תשתיות תעופה.
מניתוח אזורי עולה כי עיקר הצמיחה צפוי להגיע משווקים מתפתחים. אזור אסיה פסיפיק ואפריקה צפויים להוביל עם שיעורי צמיחה שנתיים של 3.8% ו-3.6% בהתאמה. לעומת זאת, אירופה וצפון אמריקה צפויות לצמוח בקצב מתון יותר של 2.5% ו-2.8%.
בחלוקה לשווקים, הקווים הצומחים ביותר צפויים להיות בתוך אפריקה, בין אפריקה לאסיה והפסיפיק, בין אסיה והפסיפיק למזרח התיכון, בתוך אסיה והפסיפיק, ובין אפריקה לצפון אמריקה. מנגד, שווקים המתמקדים באירופה צפויים להציג קצב צמיחה נמוך יותר.
המודל שעליו מבוססת התחזית נשען על מאגר נתונים רחב הכולל יותר מחצי מיליון בחינות של כ-41 אלף קווים בין מדינות לאורך השנים 2011 עד 2024. בין המשתנים המרכזיים: גודל האוכלוסייה, תעסוקה, תדירות טיסות וגודל מטוסים. הגורם המשמעותי ביותר בביקוש הוא התמ"ג לנפש, מותאם לכוח קנייה.








