רגע לפני החגים - ארגון חברות התעופה העולמי במכתב נחרץ לנתב"ג: "מצפים ליציבות ורמת שירות גבוהה"
במכתב שהגיע לידי PassportNews נכתב בין היתר: "אנו מצפים לזמינות תשתיות, יעילות תהליכים ורמת שירות גבוהה תוך מענה אפקטיבי לאתגרים ככל שיידרשו"
עומסים בנמל התעופה בן גוריון. צילום: עמית קוטלר לא מחכים לשביתה הבאה. איגוד חברות התעופה העולמי יאט"א ונציגיו בישראל לא לוקחים סיכונים ומתריעים, רגע לפני העומסים של חגי תשרי, מפני הישנותם של אירועים כפי שראינו באוגוסט בשער המרכזי של ישראל לעולם.
בתכתובת פנימית שהגיעה לידי PassportNews נכתב להנהלת נתב"ג: "עבור חברות התעופה, רציפות תפעולית, ודאות ויציבות הן בעלות חשיבות עליונה, במיוחד בתקופת החגים העמוסה".
כל חדשות התעופה גם בערוץ ה-WhatsApp
עוד נאמר במכתב עליו חתום מנכ"ל האיגוד בישראל, קובי זוסמן: "אנו מצפים מהנהלת נתב"ג להמשיך ולפעול להבטחת יציבות תפעולית, זמינות התשתיות, יעילות התהליכים ורמת שירות גבוהה, תוך מענה מהיר ואפקטיבי לאתגרים ככל שיתעוררו".
כמו כן, מציינים ביאט"א את חשיבות התקשורת עם חברות התעופה, העדכונים לגבי שינויים תפעוליים במטרה לצמצם את ההשפעה על הפעילות האווירית.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}







