מינוי חדש למלון "הגושרים מלון בטבע"
ברק אשכנזי מונה למנהל מזון ומשקאות, אשכנזי עם ניסיון של למעלה מ- 12 שנים בתחום.
|
הנהלת מלון "הגושרים מלון בטבע", הודיעה על מינויו של ברק אשכנזי למנהל מזון ומשקאות. אשכנזי, עם ניסיון של למעלה מ- 12 שנים, בעולם המזון והמשקאות, מתוכן 4 שנים בענף המלונאות.
אשכנזי בוגר תואר ראשון בניהול מלונאות ותיירות באוניברסיטת באר שבע, עבר הכשרה מקצועית הן כמנהל תחום היין והם כמאסטר בריסטה באוניברסיטת הקפה של illy באיטליה.
בתפקידו האחרון עמד בראש אגף מזון ומשקאות של מלון ממילא בירושלים וכעת לרגל המינוי החדש עבר אשכנזי, בן ה- 34 להתגורר בגליל העליון , בסמוך למלון.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}