תל אביב 27°c
ניו יורק 23°c
לונדון 19°c
פריז 22°c
ברלין 19°c
אתונה 29°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

רויאל קאריביין: "הקץ למחירי הדקה ה-90"

חברת הקרוזים מבטלת את נוהל הדילים של הרגע האחרון. יו"ר רויאל קאריביין: "הנחות של הרגע האחרון מאכזבות רבים מהלקוחות הנאמנים שלנו כיוון שהן מייצרות אי ודאות סביב המחירים. הן גורמות לכאב ראש לא קטנים גם בסוכנויות הנסיעות, והדבר פוגע בדימוי המותג שלנו"

| |

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברת השייט רויאל קאריביין, הודיעה כי החברה מפסיקה את הורדת המחירים בתאריכים המתקרבים למועד ההפלגה וזאת בכדי להיטיב עם המקדימים להזמין. פיילוט התמחור החדש, יושק בתחילה בארצות הברית, ויהיה תקף להפלגות מעל 4 ימים.

ריצ'רד ד. פיין, יו"ר רויאל קאריביין: "להנחות של הרגע האחרון יש השפעה גדולה ולא פרופורציונאלית על מאמצי המכירה. הן מאכזבות רבים מהלקוחות הנאמנים שלנו כיוון שהן מייצרות אי ודאות סביב המחירים. הנחות הדקה ה90 גורמות לכאב ראש לא קטנים גם בסוכנויות הנסיעות, שלא יודעות על איזה מחיר להסתמך, והדבר פוגע בדימוי המותג שלנו".

פיין הוסיף ואמר שמוקדם מדי למדוד את הצלחת השינוי לעומת שיטות ההנחה סמוך להפלגה, אולם ציין שהמדיניות החדשה עתידה להישאר."אנחנו מאמינים שהמהלך החדשני יהיה טוב לענף וייטיב עם הלקוחות".

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קרוזים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: