אא

"קלואליס הכשרה" בהילטון תל-אביב

השף ויקטור גלוגר השיק את מסעדת האחות הכשרה במלון הילטון תל-אביב במקום מסעדת "המלך שלמה", מסעדת הדגל של המלון שסגרה את שעריה לאחר 50 שנה

||| |||

שף ויקטור גלוגר השיק היום (ג') את מסעדת האחות  הכשרה של מסעדת קלואליס במלון הילטון תל-אביב. המסעדה  נפתחה במקום מסעדת המלך שלמה, מסעדת הדגל של המלון שסגרה את שעריה לאחר 50 שנה.

במסעדה הכשרה מציע שף גלוגר בין השאר את מנות הדגל שלו – קרפצ'יו בר-ים, סלט חצילים קלויים עם צ'יפס חציל, בלוטין דג דקר ממולא בדוקסל, צלע טלה בצלייה איטית וכמובן הטאג'ין הנודע של קלואליס.

לדברי שף גלוגר: "אנו רוצים לאפשר לקהל אוכלי הכשרות חויה גסטרונומית ייחודית, לצד שירות בלתי מתפשר וחווית היוקרה של הילטון. האתגר המשלב יצירתיות, חומרי גלם יוצאי דופן, איכות וכשרות הוא לכאורה בלתי אפשרי, אך אני משוכנע כי הקהל הרחב יסכים איתנו כי הבלתי אפשרי הוא אפשרי בהחלט". 

עוד הוסיף גלוגר: "אנו גאים על הבחירה של מסעדת "קלואליס" להפעיל מסעדה כשרה במלוננו בתל-אביב", אומר רוני פורטיס, מנכ"ל מלונות הילטון בישראל. "במשך תקופה ארוכה חיפשנו שותפים ראויים שיציעו תפריט כשר לאניני הטעם לאורחינו ואנו גאים על כך שמצאנו בשף גלוגר את האדם הראוי לנצח על מסעדת היוקרה החדשה של הילטון תל-אביב".

השף ויקטור גלוגר

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: