השפים המדוברים בעולם משתלטים על המסעדות המובילות של תל אביב
פרוייקט קולינרי בינלאומי חדש: Round Tables by American Express, בפרוייקט ישתתפו שפים בינלאומיים שיתארחו במסעדות בתל אביב ובמשך שבוע שלם תגיש כל מסעדה תפריט המבוסס על מנות הדגל של המסעדה המתארחת מחו"ל
היום (ב'), נערך במלון הרודס בתל אביב אירוע ההשקה של פרוייקט קולינרי בינלאומי חדש: Round Tables by American Express- בנובמבר הקרוב, במשך 3 שבועות - המסעדות והשפים המדוברים בעולם משתלטים על המטבחים של המסעדות המובילות של תל אביב.
8 שפים של מסעדות מאירופה ומארה"ב, חלקן בעלות כוכב מישלן, ינחתו בת"א במסעדות הבאות : יפו תל אביב של שף חיים כהן, לומינה הכשרה של שף מאיר אדוני, טאיזו של שף יובל בן נריה, קלואליס של שף ויקטור גלוגר, התרנגול הכחול של שאול בן אדרת, פאסטל של הלל תווקולי, הרברט סמואל של שף אדיר כהן וקופי בר של שף אוהד סלומון.
המסעדות המתארחות מגיעות מברצלונה, ברלין, אמסטרדם, אתונה, ניו יורק , רומא ו-2 מסעדות מלונדון. במשך שבוע שלם תגיש כל מסעדה מקומית תפריט ערב בינלאומי המבוסס על מנות הדגל של המסעדה המתארחת מחו"ל.והכל במחיר FIX שפוי לגמרי: 269 ש"ח או 229 ש"ח ללקוחות אמריקן אקספרס.מכירת המקומות במסעדות מתחילה היום (7.9), ומתבצעת דרך אתר הפרויקט בלבד. ראונד טייבלס: http://www.roundtablestour.com
נכחו באירוע: יזמי הפרויקט יאיר בקייר ונירית וייס בנוכחות כל השפים הישראליים, השותפים ונותני החסות של הפרויקט העצום: אירית בטאט, סמנכ"ל שיווק אמריקן אקספרס, נותנת החסות הראשית לפרוייקט, רונן שטיין מנכ"ל ישראכרט, רועי יניב הסומליה הראשי של יקב רמת הגולן ומנהל השיווק של היקב ארנון הראל, שהתאימו תפריט יין ייחודי לכל מסעדה, רועי עמית מנכ"ל ארגל שמספקת כלי מטבח ייחודים לשפים המתארחים. גלית עיני סמנכ"ל שיווק ומכירות UMI ואור קליין ראש אגף שיווק UMI שיסיעו בקאדילק מהודרת את השפים.
כולם נהנו מבראנצ' מיוחד אותו רקח שף מלון הרודס - גולן ישראלי, שיצר תפריט בהשראת המדינות המתארחות: ניו-יורק, ברלין, לונדון ועוד.
צוות השפים, מימין לשמאל: חיים כהן, שאול בן אדרת, מאיר אדוני ויקטור קלוגר, הלל תווקולי, יובל בן נריה, אוהד סולומון ואדיר כהן