תל אביב 28°c
ניו יורק 23°c
לונדון 20°c
פריז 22°c
ברלין 18°c
אתונה 29°c
לרנקה 29°c
דווחו לנו
אא

דירוג BDI לתחבורה: אל על ראשונה, ישראייר שביעית, ארקיע תשיעית

אל על שומרת על הבכורה, ישראייר שומרת על המיקום בו דורגה בשנת 2014 וארקיע יורדת מקום אחד בדירוג. חברת מנו ספנות המדורגת במקום השמיני החליפה מקומות עם חברת ארקיע

| |

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברת אל על שמרה על הבכורה בדירוג BDI COFACE  לתחבורה לשנת 2015. שתי חברות תעופה ישראליות נוספות: ישראייר ששומרת על המקום השביעי בו דורגה בשנת 2014, ומקדימה את חברת ארקיע שירדה השנה מקום, ומדורגת במקום התשיעי.

חברת ק.א.ל למטענים, מדורגת במקום העשירי בו דורגה אשתקד. חברת מנו ספנות של משה מנו, משפרת עמדות ועלתה למקום השמיני ולמעשה החליפה מקומות עם חברת ארקיע.

החברות המדורגות אחרי אל על בצמרת הן: צים במקום השני, רכבת ישראל שלישית, תעבורה אחזקות רביעית, ואגד במקום החמישי.

מי שסוגרת את הרשימה היא חברת הספנות אלאלוף ספנות המדורגת במקום הארבע עשרה, כאשר בדירוג שנה שעברה החברה מוקמה במקום האחד עשר.

לפי הטבלה, חברת ק.א.ל  היא זו שמייצרת הכי הרבה כסף לפי עובד, 4.472 מיליון שקל מחזור לעובד, כאשר מועסקים בה 120 עובדים, ואילו ישראייר מדורגת בפרמטר הזה במקום הרביעי עם 1.459 מיליון שקל מחזור לעובד עם 466 מועסקים. חברת אל על מדורגת במחזור לעובד במקום החמישי עם 1.257 מיליון שקל מחזור לעובד כאשר מועסקים 5,923 עובדים, וארקיע בפרמטר הזה מדורגת שישית אחרי אל על עם 1,000,000 שקל מחזור לעובד לפי 600 מועסקים.

 

  

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: בארץ

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: