תל אביב 25°c
ניו יורק 19°c
לונדון 15°c
פריז 15°c
ברלין 18°c
אתונה 26°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

מצאו בית חדש - למון גורו מתמזגת עם תלמה נסיעות

חברת תלמה, נכנסת לשותפות עם חברת LEMON GURU של מיכל אנסקי בניהולו של דורון חדד. איל סלוק, מנכ"ל תלמה: "אנו מברכים ושמחים על המהלך, נמשיך להרחיב את סל המוצרים ויכולות המענה של החברה ללקוח העסקי והפרטי"

| |

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברת תלמה נסיעות ותיירות, הודיעה היום (ג'), כי נכנסה לשותפות עם חברת מסעות הבוטיק LEMON GURU של מיכל אנסקי בניהולו של דורון חדד. כזכור, למון גורו פעלה עד לא מכבר בתוך קבוצת רוביקון שנקלעה לאחרונה לקשיים כספיים.
איל סלוק מנכ"ל תלמה נסיעות ותיירות אמר בתגובה לפספורטניוז: "אנו מברכים ושמחים על המהלך שמבטא אמון רב שמביעים גופים וחברות בקמעונאות התיירותית בחברת תלמה, אשר יבואו לידי ביטוי במיזמים נוספים ובהרחבה נוספת של סל המוצרים, ויכולות המענה של החברה ללקוח העסקי והפרטי בעולם של תיירות מתחדשת ללא הרף".

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: סוכני נסיעות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: